Keuken

Modern keukenontwerp combineert keuken en woonkamer

modern keukenontwerp blauw geel motus woonkamer parket keukeneiland

Het tijdperk van de traditionele keuken, een wereld op zich, gescheiden van de eet- en woonkamer door vier muren, gaat langzaam voorbij en zal binnenkort hoogstwaarschijnlijk alleen in het verleden bestaan. In het tijdperk van open woonruimtes en sociale zones die meer interactie tussen gezinsleden aanmoedigen, betekent dat: modern keukenontwerp Nu is het in de meeste gevallen een verlengstuk van het woongedeelte, precies dit concept is door de ontwerpers van Scavolini naar een heel nieuw niveau getild. Ze bewijzen het met hun nieuwe product, Motus Kitchen genaamd, dat een symbiotische en organische verbinding tussen de twee kamers creëert. Vandaag introduceren we het intelligente en moderne keukendesign met de naam “Motus”.

Modern keukenontwerpidee met lowboard voor de tvkeuken design licht geel stalen aanrecht eettafel tv lowboard

Het moderne keukenontwerp is gemaakt door Vittore Niolu. Het Motus keukensysteem biedt de consument niet oneindig veel mogelijkheden. Elke keuken is speciaal ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u kunt altijd afzonderlijke componenten, planken en kasten verwijderen om het moderne keukenontwerp beter aan te passen aan de behoeften van uw levensstijl. Ruimte is nauwelijks een probleem met de Motus-keuken, het is een geweldig “vloeiend” systeem, het verandert zelfs de kleinste hoek in een georganiseerde en veelzijdige display- en opbergeenheid. Door de vloeiendheid van het ontwerp zijn hier de keuken en woonkamer visueel met elkaar verbonden. De grens tussen de twee kamers is enigszins vervaagd. Dit is gewoon een dynamische en trendy keuken voor de stedelijke, moderne woning!

Modern keukenontwerpidee in hoogglans en met ingebouwde plank

moderne keukens design wit keukeneiland bar ingebouwde plank hoogglans

Het ontwerp van de deuren en het ontbreken van handgrepen bevorderen het creëren van een elegant en onconventioneel kader waarin het moderne keukenontwerp en de woonkamer elkaar aanvullen tot het punt dat het moeilijk is om ze van elkaar te onderscheiden.

Grijze keukeninrichting met origineel kookeiland

kuechen design grijs eiland afzuigkap modern wit

Keuken en eetkamer in één

keuken design italiaans motus hout lichtgrijze spoelbak

Moderne hoogglans keuken met bijpassend wandmeubel

keuken design beige hoogglans moderne eettafel wit woonkamer interieur

Een variant van hetzelfde keukenontwerp met een eettafel en een plank

moderne keukens design wandmeubel idee eettafel lichtgrijs hoogglans

Grijze keuken en lowboard voor de woonkamer in één

moderne keukens design grijs minimalistisch wandmeubel eettafel bank wit

Het moderne keukenontwerp met veel planken

keukenmeubels wit grijs keukeneiland spoelbak ingebouwde wandkruk

Keukenontwerp door Scavolini.