Keuken

Moderne keuken uit Gunni & Trentino met harmonieuze golven

modern keukendesign met golfvormen gunni en trentino

De fans van minimalistisch design en eenvoudige vormen zullen deze zijn moderne keuken zeker waarderen. Het ultramoderne ontwerp was gedateerd A-cero Ontwerpstudio ontworpen. De ontwerpers heten Joaquín Torres en Rafael Llamazares en hebben deze keuken exclusief voor Gunni & Trentinio ontworpen.

De moderne keuken belichaamt functionaliteit en esthetiek

modern keukenontwerp met golfvormen appels decoratie

Deze moderne keuken maakt indruk met harmonische golfvormen. Het minimalistische ontwerp belichaamt de perfecte balans tussen harmonie en esthetiek. De eenvoudige lijnen en gebogen vormen zijn uiterst functioneel en tegelijkertijd bijzonder modern. De keuken heeft ook een artistiek tintje en het ontwerp lijkt op sommige plaatsen op een bijzonder fijn beeldhouwwerk.

De moderne keuken maakt deel uit van het “Wave” concept

modern keukenontwerp met golfvormen keukeneiland eenvoudig

de moderne keuken door Gunni & Trentino werd aangeboden in klassiek wit, maar is ook verkrijgbaar in grijs en zwart. De gebogen vormen van het ontwerp maken deel uit van het “Wave”-concept en brengen een gevoel van harmonie en fijne esthetiek over. Het kookeiland is op een bijzonder moderne maar ook praktische manier gebouwd met veel lades en planken die worden gebruikt voor het opbergen van borden en eetgerei. De meeste kasten en keukenapparatuur zijn zo ingebouwd dat ze niet opvallen, maar toch praktisch en handig zijn.

Modern keukendesign met inbouwapparatuur in golfvorm

modern keukendesign met golfvormen volledig wit

moderne keuken met golfvorm spoelbak minimalistisch

Moderne keuken met lades in golfvorm

moderne keuken met golfvormen opslagruimte voedselvoorziening

De moderne Cesar-keuken combineert perfectie en innovatief denken