Keuken

Moderne keukens met hoge functionaliteit van Forster

moderne keuken foto's eiland gouden kleur nieuwe forster

Hoe ziet de moderne keuken eruit? Wat moet een moderne keuken hebben?? Moderne keukens moet aan veel eisen voldoen – ze zien er zowel modern uit als functioneel en praktisch. Heeft met de stalen keuken Ranger In 1952 ontstond een nieuwigheid die tot op de dag van vandaag uniek is gebleven. Forster keukens zijn onderhoudsvriendelijk, geurloos en milieuvriendelijk. De simpele Keuken ontwerp is tijdloos en de Stalen keukens gaan veel langer mee dan een generatie. Forster is al tientallen jaren een van de meest gewilde keukenmerken in Zwitserland. De eerste Forster stalen keukens werden in 1952 geproduceerd. Inmiddels hebben bijna 250.000 stalen keukens de productiehallen van Forster in Arbon aan het Bodenmeer verlaten. De Zwitserse productielocatie blijft ook in de toekomst behouden. Een continuïteit die duidelijk maakt: echte kwaliteit komt voort uit traditie.

Moderne keukens die eenvoudig design combineren met hoge functionaliteit

inbouwkeuken modern ecru kleur staal klassiek Forster

De voordelen van het basismateriaal staal in de keukenbouw zijn niet moeilijk te zien. De gladde oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken en hygiënisch. Waar de oppervlakken geen poriën hebben, kan vuil zich niet ophopen en kunnen bacteriën zich niet vestigen. Een Forster keuken blijft ook na herhaalde intensieve reiniging met warmte en water onbeschadigd.

de moderne keukens van Forster zijn veerkrachtig en robuust. De geselecteerde oppervlaktecoating moet bijvoorbeeld aan hoge testeisen voldoen voordat deze wordt gebruikt bestand tegen fruitzuren zijn. Aangezien corrosie een vreemd woord is bij gegalvaniseerd staal, De stalen keukens van Forster zijn ook bij uitstek geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

Staal heeft ook zijn kwaliteiten op het gebied van bouwecologie. Waar andere bouwmaterialen door het gehalte aan diverse chemicaliën tot gezondheidsproblemen kunnen leiden, blijft Staal emissievrij van schadelijke stoffen en is absoluut geurloos. Een actueel certificaat van de Bern University of Applied Sciences bevestigt dat de stalen oppervlakken vrij zijn van formaldehyde en ook zeer lage waarden hebben voor andere vluchtige organische stoffen (VOS). De 100% recycleerbaarheid van staal en zijn lange levensduur bijdragen aan de milieuvriendelijkheid van Forster-keukens.

Moderne keukens met gepatenteerd scharniersysteem

moderne keukens witte foto's roestvrij staal Forster keukenscharnier

Ook de moderne keukens van Forster hebben een gepatenteerd scharniersysteem. Niet voor niets: een minimum aan materiaal genereert een maximum aan prestaties. De scharnieren zijn bestand tegen zeer hoge krachten en worden slechts één keer versteld. Het Dit elimineert de onderhoudskosten in de komende jaren. Ze zijn gedempt en zeer filigraan geïntegreerd in de behuizing, zodat het interieur van de kast gemakkelijk te reinigen is en optimaal kan worden gevuld, omdat er geen onderdeel uitsteekt.

Het gepatenteerde Forster-scharnier is niet alleen robuust, maar past ook prachtig in de constructie. Het ontwerp en de constructie hebben de jury van de IF Design Awards zo overtuigd dat ze niet alleen de Forster keuken, maar ook het scharnier bekroond hebben

Sandwichconstructie in fronten en planken

modern keukenontwerp witte sandwichconstructiepanelen Forster stalen keukens

Ook de sandwichconstructie in de fronten en trays is wereldwijd uniek. Een kartonnen honingraat tussen de staalplaten zorgt voor maximale stabiliteit. De fronten en planken behouden hun vorm ondanks hun lichtheid, zelfs onder de hoogste belasting. Eenmaal gemonteerd blijven de onderdelen zoals ze zijn. Noch vocht, noch temperatuurschommelingen kunnen de panelen vervormen.

Het magnetische effect van staal wordt praktisch gebruikt

Moderne keukens open planken witte magneten gebruiken kruiden

Forster heeft ook gebruik gemaakt van de magnetische werking van staal. Praktische hulpmiddelen zoals haken, rolhouders of kruidenplanken kunnen eenvoudig op de achterwand worden geklikt en op elk moment worden verplaatst.

Forster keukens zijn sinds 2011 onderdeel van AFG Küchen AG. Met de merken Forster, Piatti en Warendorf biedt AFG Küchen drie verschillende merkfilosofieën onder één dak. Alleen al op meer dan 20 locaties in Zwitserland kunnen klanten de wereld van de drie keukenmerken ontdekken. AFG Küchen is de grootste keukenfabrikant in Zwitserland en maakt deel uit van AFG Arbonia-Forster Holding AG, een bouwmachinesgroep met 6000 medewerkers over de hele wereld.

Moderne witte keuken – tijdloos ruimtewonder

moderne keukens wit open keuken design Forster

Deze keuken straalt ruimtelijkheid uit. Filigrane planken, die het materiaal staal in zijn meest subtiele vorm tot uitdrukking brengen, vergroten de ruimte optisch en functioneel.

Beoefenaars met een elegante stijl

moderne keuken design eiland hoogglans kleur gouden nuance

Waar je ook kijkt, de voordelen van staal zijn onmiskenbaar in Forster-keukens: de gladde oppervlakken zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden. Waar de oppervlakken geen poriën hebben, kan er verzamelt geen vuil.

Modern keukeneiland Forster stalen werkblad witte kastfronten