Keuken

Stijlvolle moderne keukens – eenvoudige tips om je op te frissen

Keukeneiland houten aanrecht ontwerp framing apparatuur

de moderne keuken kan worden ingericht in een klassieke, avant-garde of minimalistische stijl. De inrichtingsstijl moet worden gekozen op basis van persoonlijke wensen en behoeften. Het is belangrijk dat de keuken comfortabel is en rust uitstraalt. Als je je oude keuken wilt moderniseren, hoef je niet per se een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Afhankelijk van de ruimte, het budget en de behoeften, is er een verscheidenheid aan keukenaccessoires met een geweldig design en in sterke kleuren die de kamer opfrissen.

Rust moderne keuken uit

Hedendaagse design keuken zwarte hanglampen

Ziet uw keuken er ouderwets en verwend uit? Als er hogere eisen aan de keuken worden gesteld op het gebied van functionaliteit en esthetiek, heeft deze dringend een opfrisbeurt nodig. de moderne keuken is eenvoudig en elegant en kan worden gepersonaliseerd met sterke contrasten. De traditionele en toch moderne materialen worden ook gekenmerkt door hun bijzondere blijvende waarde als het gaat om keukeninrichting.

Goedkope ideeën voor moderne keukens

Wandontwerp, keuken Inspirerend ontwerp

De nieuwe keukenstijl moet passen bij uw wensen. Het zijn vooral de details die de keuken een karakteristieke uitstraling geven. Een enkel opzichtig detail trekt ieders aandacht en is verrassend opvallend. de moderne keuken heeft een helder concept, strakke fronten, greeploze keukenkasten en ingetogen aankleding.

Blikvanger voor in de keuken

Keuken achterwand mozaïektegels-zwart

Hoogglansafwerking of interessante kleuren zijn daar voor moderne keuken een goede variant. Zichtbare oppervlakken, werkbladen en keukenfronten kunnen goedkoop en eenvoudig worden opgefrist met plakfolie. De oude handgrepen kunnen worden vervangen door nieuwe. Als je genoeg ruimte hebt, kun je iets aan de muur hangen – decoratie of afbeelding in felle kleuren of misschien een grote klok. Een paar foodfoto’s aan de muur zien er fris en urban-modern uit. Een ander modern wandpaneel aan de achterkant van de keuken zorgt voor een harmonieuze sfeer.

Herontwerp de keuken – vind inspiratie

Moderne keukenapparatuur design afzuigkap

Een moderne keuken kan ook gezellig, vrolijk en vol details zijn. Op de koelkastdeur kunnen magneetfolies met interessante motieven worden geplakt. Kleurrijke gordijnen en draperieën passen perfect in de keuken.

Keukenfronten vernieuwen

Verlichting keuken wandlampen design

Het werkoppervlak moet perfect verlicht zijn. Hanglampen, kroonluchters en plafondlampen op meerdere niveaus zijn daar ideaal voor moderne keuken.

Organisatie is belangrijk

Keukenmeubels servies pannenhangers

Een moderne keuken moet functioneel zijn. Het moet voldoende opbergruimte bieden en veel dingen herbergen, zelfs met kleine plattegronden. Inbouwapparatuur en inbouwmeubels, waar servies en keukenaccessoires kunnen worden opgeborgen, zijn hiervoor het meest geschikt.

Eyecatcher in de keuken – spoelbak

Keuken eye-catcher design spoelbak-eiland

Een klassieke witte keuken is tijdloos en raakt nooit uit de mode

Keuken witte minimalistische ontwerpideeën

Subtiele kleuren zien er onopvallend en elegant uit

Showcase kookstudio design keukenideeën

Potvuller – keukenkraan

Flexibele ontwerpideeën voor keukenkranen

Design spoelbak

Spoelbak keukenkraan - RVS

Blikvanger – transparant keukenmeubel

Transparante stoelen designer meubelen

Versier het multifunctionele keukeneiland met groene kamerplanten

Moderne keuken witte bloemen kamerplanten

Mix van stijlen en kleuren

Bevestig zelfklevende folie op keukenoppervlakken