Kinderkamer, slaapkamer

Maak roze kinderkamer voor kleine prinses

kleine-prinses-kinderkamer-helder-roze-kast-bloemmotieven-grote-spiegel-vintage-look

Kinderen houden van de wereld van fantasie en vinden het leuk om zich daar het leven voor te stellen – draken, ridders en prinsessen. EEN roze kinderkamer met prinsessenthema is de natuurlijke keuze voor meisjes. Een paar kleuraccenten, een paar sprookjesachtige meubels en decoratieve elementen – daar heb je een prachtige slaapkamer voor kleine prinses.

Barbie roze kinderkamerontwerp voor kleine prinses

kleine-prinses-kinderkamer-roze-metalen-bed-hemeltafel-lichtroze-muurkleur-kleine-spiegel

Begin met de muurverf. De slaapkamer plannen voor kleine prinses kan de klassieke kleuren roze en paars bevatten, maar je kunt edelsteentinten gebruiken zoals turkoois, jade, robijnrood en amethist. Voeg een metallic glans van zilver, goud, brons en koper toe om een ​​koninklijke sfeer in de slaapkamer te creëren.

Slaapkamer voor kleine prinses – Disney thema

kleine-prinses-kinderkamer-roze-muur-massief-hemelbed-wit-tapijt-kast-stretch plafond

Voeg wat accentkleuren toe. De fabelachtige look kan ook worden bereikt met accenten van wit, licht perzik of bloemmotieven. De moderne prinses houdt van kleurrijke muurtattoos en posters van haar mooie sprookjesfiguren.

Roze accenten – Roze tapijt en muurstickers

kleine-prinses-kinderkamer-wit-meubilair-roze-gestoffeerd bed-sprei-bloemmotieven-hemel

Versier het bed. Het zou geen echte kinderkamer zijn voor kleine prinses zonder enige vorm van versiering of draperie op het bed. Dit hoeft geen enorme investering te zijn. Met een eenvoudig klamboe kun je een baldakijn over het bed improviseren. U kunt de illusie van een sierlijk hoofdeinde creëren door muurstickers te gebruiken of direct op de muur achter het bed te schilderen. Strik strikken of investeer in een paar kanten kussens.

roze kinderkamer met prinsessenthema en hemelbed

kleine-prinses-kinderkamer-roze-muur-luifel-bloemen-motieven-roze-patchwork-sprei

andere decoratieve elementen. Je kunt in roze kinderkamer Hang foto’s van je favoriete prinsessen op de prullenbak, sprei en gordijnen. Ook lampen bespoten met goudspray, boeketten bloemen van papier of schatkisten.

kleine-prinses-kinderkamer-houten-vloer-muur-wit-meubel-meer-motieven-roze-elementen-plafond

Disney-prinsessen in de kinderkamerdecoratie

disney-prinses-kinderkamer-deco

Personaliseer de ruwem Voor jouw kleine prinses. Voeg naamlabels, kinderhoogtemeters, familiefoto’s toe in de lijst die je hebt geverfd met spray en versierd met glitter of pailletten. Laat je kind een klein project voor de kamer maken, zoals schilderen op het nachtkastje of krukje in prinsessenkleuren.

roze slaapkamer voor prinses

roze slaapkamer prinses

roze kinderkamerontwerp voor kleine prinsessen

roze-kinderkamer-design-kleine-prinses

roze-kinderdagverblijf-prinses

barbie-roze-kinderdagverblijf-design

slaapkamer prinses disney thema

roze-accenten-roze-tapijt-kleine-prinses-muursticker

roze-kinderdagverblijf-prinses-thema-hemelbed