kinderkamer

4 ideeën voor sprookjesachtige kinderdagverblijven voor kleine meisjes

kinderkamer voor kleine meisjes koets cinderella bed metaal-zilver roze interieur

Als je een favoriet boek uit je kindertijd hebt, kun je dit op een mooie en bijzondere manier aan je eigen kinderen laten zien door het te gebruiken als inspiratie voor hun slaapkamerinrichting. Ze kunnen geweldig zijn Kinderdagverblijf voor kleine meisjes gebaseerd op kinderliteratuur of de nieuwste tekenfilms. Uw kinderen zullen zeker in de wolken zijn, of uw kleine meid nu van roze of blauwe tinten houdt. Als je je kleine meid een kamer wilt geven die ze vooral leuk vindt, waar ze graag leest en speelt, dan heb je alleen een paar decoratieve elementen, het juiste kleurenschema en dit item nodig …

Kinderkamer voor kleine meisjes

Assepoesters slaapkamer

kinderkamer voor kleine meisjes roze design prinses hemelbed

De prinsessenkamers zijn erg populair bij de kleine meisjes. Daarom doet Assepoester het zo goed als onderwerp. Voor de inrichting van de kamer heb je de keuze tussen roze en blauw. Beide kleuren zijn namelijk leidend in de Disney-film. Je kunt eenvoudig een romantisch bed ontwerpen met een hemelbed en een kroonblad, of je kunt iets extravagants kiezen zoals een bed met een frame dat de Assepoester-koets imiteert.

Assepoester koets

kinderkamer voor kleine meisjes romantische bedkoets metalen frame

Idee voor muurdecoratie voor de kinderkamer

kinderkamer voor kleine meisjes blauwe muurkunst Assepoester thema glazen muiltje

Meisjes beddengoed

kinderkamer voor kleine meisjes cinderella beddengoed disney belle

Slaapkamer van Doornroosje

Kinderkamer voor kleine meisjes motto-dornroeschen-disney-slaapkamer

Niets lijkt op sprookjesachtige magie als een traditioneel hemelbed in pastelkleuren en versierd met veel lichtjes. Om die extra, speciale touch toe te voegen, koop of maak je een vogelslinger gemaakt van delicate stof. Het kan om de bedstijl worden gewikkeld. Probeer de uitstraling van het Doornroosje Bos mee naar huis te nemen, compleet met kleine bosdieren. Een pastelkleurenschema past bij dit decor, hoewel sommige accenten in wit ook kunnen worden gebruikt. De muren moeten wit worden geverfd of er moet een zeer lichtroze tint worden gebruikt, zodat ze luchtig aanvoelen. Verwijderbare vinyl wandpanelen kunnen ook worden gebruikt om een ​​kasteelachtergrond te creëren. Gebruik lichte stoffen zoals organza, zijde of chiffon voor uw raamgordijnen, deze vloeiende stoffen benadrukken het sprookjesprinsesthema en brengen een romantische flair in de sfeer.

kinderkamermeisje-motto-dornroeschen-disney-prinses-muursticker

kinderkamer-meisje-motto-dornroeschen-muurdecoratie-fotolijst-silhouetten

Sprookjeskwekerij voor kleine meisjes

Het Onderwaterpaleis van de Kleine Zeemeermin

kinderkamermeisje-zeemeermin-bed-hoofdschaal

Ga onder water en laat je inspireren! Creëer de magische wereld van de kleine zeemeermin ook in de kinderkamer! Kies een waterig kleurenschema, tover de onderwaterwereld tevoorschijn met muurstickers of muursjablonen van vissen en onderwaterplanten. Een interessant visspeelgoed is een leuke toevoeging voor peuters. De muren moeten in lichtblauw worden geverfd en de stoffen die in de kinderkamer worden gebruikt, kunnen in verschillende tinten blauw en wit zijn.

kinderkamer voor kleine meisjes zeemeermin-muurdecoratie-strepen-ombre-effect

kinderkamer-meisje-motto-zeemeermin-rueschen-ombre-effect

kinderkamermeisje-zeemeermin-sprei-visschubben

kinderkamer-meisje-zeemeermin-decoratie-papier-lamp-kwal

Een winterwonderland of de slaapkamer van de ijskoningin

Breng de magie van de Witte Heks (The Chronicles of Narnia) of de elegantie van de IJskoningin in het leven van je dochter, meer bepaald in haar slaapkamer! Verander je kamer in een winterwonderland! Hang lichte stof, zoals organza of chiffon, aan de ramen en wikkel kerstverlichting om het effect van gevallen sneeuw te creëren. Maak de look af met knuffels zoals ijsberen, pinguïns, sneeuwvlokken en friswitte meubels en lichtblauwe decoraties. Vergeet niet dat een sleebed versierd met imitatiebont er gewoon schattig uitziet! En gooi een schapenvacht op de grond om de look af te maken! Ziet de kinderkamer er niet magisch uit?

Kinderkamer-meisje-motto-ijskoningin-muurdecoratie-sneeuwvlokken-winterwonderland

kinderkamer-meisje-motto-ijskoningin-ongegeneerd-sprookjes-muurdecoratie

kinderkamer-meisje-motto-ijskoningin-sneeuwvlokken-dekbed-hemelbed-sprookjeslicht

kinderkamer-meisje-motto-ijs koningin-hemelbed-hanglamp-glas

kinderdagverblijf-meisje-motto-ijskoningin-bevroren-idee-plafond-muurontwerp

kinderdagverblijf-meisje-motto-wiesse-heks-jadis