kinderkamer

Babykamer inrichten – sanitaire materialen en stoffen

Bed design wielen houtconstructie

Aanstaande ouders willen gezellig en gezond Babykamer inrichten. Maar welke stoffen en materialen zijn biologisch en welke niet in de kinderkamer? We proberen u een overzicht te geven.

Babykamer inrichten – meubels kiezen

Ontwerp van massief houten meubels

Als jij er ook een bent Babykamer inrichten Je hebt misschien ook net ontdekt dat er talloze opties beschikbaar zijn op de markt. Vaak wordt het meubilair gekozen op basis van uiterlijk en functionaliteit. Maar eigenlijk spelen de materialen en de verwerking de hoofdrol. Als u kiest voor massief houten meubelen, kies dan voor meubelen die gepolijst zijn met een vernis op waterbasis / niet-giftige vernis /. Bamboe of rotan meubelen van hout kunnen ook goed in de kinderkamer. Het meubilair moet veilig zijn / soms zijn bijvoorbeeld commodes voorzien van veiligheidsgordels /. Als u besluit een tweedehands kinderbedje te kopen, moet u er rekening mee houden dat het na 1990 is vervaardigd. Als u niet zeker weet welk type houtvernis op het meubilair is gebruikt, kunt u het bed een maand in een goed geventileerde ruimte laten staan. Als u nog steeds twijfelt, kunt u uw arts vragen naar de veiligheid.

Een babykamer inrichten – textiel, tapijten en gordijnen

opstelling stoffen textiel matras

Het tapijt in de babykamer kan gemaakt worden van natuurlijke vezels en gekleurd worden met natuurlijke kleuren. Het is beter om zachte stoffen te kiezen, zoals katoen of wol. Als je de gordijnen voor de kinderkamer kiest, zorg er dan voor dat het bedje niet onlosmakelijk verbonden is met het raam. Was alle babykleertjes/textiel/dekens voor gebruik; de rollen/gordijnen verzamelen veel stof en moeten daarom vaak gewassen worden. Ter vergelijking: houten jaloezieën verzamelen minder stof en zijn snel schoon te maken. Kies muurkleuren die goed passen in de babykamer. De vloer moet ook praktisch worden gekozen. Zwangere vrouwen mogen oude vloerbedekking in babykamers niet zelf verwijderen Ella en Elliot heeft veel spannende suggesties voor iedereen die een babykamer wil inrichten.

Wanddecoratie voor de babykamer

Decoratie-ideeën walvis kleurrijke muurstickers

Houten stoel

Eetkamer ontwerp idee hout

Accessoires voor maaltijden

gezonde meubels stoel eten

Babybed gemaakt van natuurlijke materialen

Hout katoen gezonde babyverzorging

Afwasbare details en massief houten constructie

zacht katoenen mandontwerp

Houten speelgoed

Babykamer opstelling speelgoed design hout

Badkuip in wit en blauw

Ideeën voor het decoreren van peutermeubels

Houten speelgoed

Speelgoed organische materialen kleuren