kinderkamer

Design kinderkamers 2015 – speelse inrichtingsideeën

Kinderkamer decoreren 2015 meisjes kamer decoreren prinses thema muurstickers

De trends voor de kinderkamer veranderen op zich niet echt. Want het gaat altijd over één ding. Het kind moet zich goed voelen, gestimuleerd worden om te spelen en tegelijkertijd plezier hebben. Om deze reden wordt er meestal gekozen voor heldere en vrolijke, felle kleuren voor de kinderkamers. Muurtattoos en fotobehang zijn al een tijdje erg populair. Deze trend wordt ook Design kinderkamers 2015 onderhouden en biedt een geweldige manier om de kinderkamer levendiger te maken. Voor meisjeskamers is de vintage stijl ook populair omdat het een romantische sfeer geeft. Deze omvatten delicate pastelkleuren en bloemen- of andere mooie patronen waardoor elk meisje zich een prinses voelt.

Ontwerp kinderkamers 2015 – enkele inspirerende ideeën

Kwekerij ontwerp groene muur blauw bedframe kledingkast bureau

Vandaag laten we u enkele prachtige ideeën voor kinderkamerinrichting 2015 zien die alle belangrijke eigenschappen bevatten die een kinderkamer zou moeten hebben. Er zijn zowel jongens- als meisjeskamers die als grote inspiratie kunnen dienen.

  Ontwerp kinderkamers in 2015 voor een zonnig, mooi gevoel

Een goed voorbeeld van hoe een kinderkamer licht en vriendelijk kan worden ontworpen, is dit idee voor de Children’s Room Design 2015. De combinatie van geel en groen zorgt voor een goed humeur. Maar dat niet alleen, want het bed heeft ook speelse vormen. Een kinderkamer die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook alle benodigde meubels bevat.

  Een sprookjesachtige kinderkamer ontwerpen 2015

Kinderkamer ontwerp 2015 klassieke meubels dressoir spiegel kinderbed nachtkastje

De vintage stijl is ook geschikt voor het ontwerpen van kinderkamers 2015 voor meisjes. Kies voor meubels in gebroken wit of crème, die ook mooie bloemmotieven hebben. Een mooie variant op de voor meisjes typische roze en paarse nuances is de groene muurkleur in dit voorbeeld, die bedoeld is om de bloemmotieven op de meubels te onderstrepen. Vrouwelijke accenten werden toch gezet door accessoires in paars.

Design kinderkamers 2015 – speels wit

Ontwerp kinderkamer 2015 twee junior bedden bed luifels metalen witte muren

Wit is natuurlijk ook geschikt als hoofdkleur voor de kinderkamer 2015. Je moet het toch speels opfleuren met diverse decoratieve items en accessoires. Gebruik bijvoorbeeld beddengoed dat speels of fantasierijk is. Ook hier is een kleurrijk tapijt zeer geschikt om voldoende kleur in de kamer te brengen.

 Kinderkamerontwerp 2015 – wit en roze voor meisjes

Kinderkamer design 2015 roze strepen junior bed heaven

Ook hier zie je een voorbeeld van het kinderkamerontwerp 2015 voor meisjes, waarin vintage meubels zijn gebruikt. Deze keer hebben ze echter een sneeuwwitte kleur en sierlijke ornamenten. De muren in lichtbeige en roze, evenals het beddengoed, zorgen voor kleur. Overigens zorgt een houten vloer of laminaat ook voor een warme sfeer in een simpele ruimte.

  2015 design kinderkamers in blauw

Kinderkamerontwerp 2015 blauw bed beddoos wandplank kleine gele muur

De kleur blauw is erg populair als kamerkleur. Je kunt dit ook gebruiken voor de kinderkamer, vooral als het kind een jongen is. Omdat natuurlijke kleuren en materialen ook trendy zijn, is een combinatie van hout en de kleur blauw om in 2015 een kinderkamer in te richten een prachtig idee. En we zijn ervan overtuigd dat dit voorbeeld u al heeft overtuigd. De hoogslaper bespaart ruimte en biedt ook ruimte voor een dagbed dat als logeerbed voor vrienden kan worden gebruikt.

  Ontwerp kleurrijke kinderkamers 2015

Kinderkamer ontwerp 2015 kleurrijke hoogslaper oranje muur voetbal muurstickers

Ook kun je veel verschillende kleuren met elkaar combineren om in 2015 een kinderkamer in te richten tot een kleurrijke kinderkamer. Er moet voor worden gezorgd dat het niet te overdrijven. Ook hier speelt de juiste opstelling een belangrijke rol, omdat anders het risico bestaat op een chaotische in plaats van harmonieuze sfeer. Voor deze kinderkamer is gekozen voor delicate pasteltinten, die ook een paar sterkere kleuren voor het beddengoed en het tapijt mogelijk maken.

Kinderkamer inrichten voor meisjes – roze bed en ladekast

Kinderkamer ontwerp 2015 meisjes kamer roze bed dressoir vlinders muur

 Richt kinderkamers in roze in – praktisch meubilair bespaart ruimte

Kinderkamer ontwerp 2015 modulaire meubels kledingkast bed logeerbed

 Ontwerp kinderkamers voor jongens en fleur het op met prachtige muurtattoos

Ontwerp kinderkamer 2015 Muurstickers Disney films Kinderbed groeit mee met het kind

 Richt een kinderkamer in met een schuin plafond – design in groen en blauw

Design kinderkamer 2015 schuin plafond jongenskamer blauw groene muur

Design kinderkamer 2015 schuin plafond jongenskamer blauw groene muur

Kinderkamer ontwerp 2015 jongenskamer panda kinderbed model

Kinderkamer ontwerp 2015 meisjes kamer decoreren bloem patroon muur ontwerp