kinderkamer

Houten speelgoed voor kinderen en baby’s – voor de liefde van spelen

Baby-wandelaar-met-dobbelsteen

EEN Houten speelgoed voor kinderen of liever gezegd, voor de kleinere dwergen in onze familie is er altijd het juiste om te kopen of weg te geven. Spelen zit in de aard van kinderen, het is gezond om ondersteuning te krijgen voor de ontwikkeling van het kind in de groeifasen, want papa en mama weten zeker welk speelgoed wanneer geschikt is. Een beetje hulp voor ouders die willen weten wat het beste is voor hun lieveling, wordt in dit artikel getoond!

Houten speelgoed voor kinderen die van jongs af aan de wereld ontdekken

Motorische blokjes gemaakt van hout

Een houten speelgoed voor kinderen zorgt voor grote euforie in de kleine wereld van ontdekkingsreizigers. De ouders moedigen de kinderen aan door het kleine meisje of de kleine jongen eerst een grijpspeeltje te geven en nadat de baby begint te kruipen, geven ze hem het eerste houten duwspeelgoed. En daar begint het plezier voor jong en oud! Het kleine kleurrijke huisdierenkonijn wekt enthousiasme wanneer het vrolijk achter zijn wortelen huppelt en ermee rinkelt. De sorteerdoos van esdoorn bevordert de fijne motoriek van het kind door de kleine kubussen, driehoeken of vierkanten in de juiste vorm te moeten zetten. En voor de kleine fijnproevers voor het slapen gaan, kun je je favoriete prentenboek met verschillende motieven openen en de eerste dieren of voertuigen ontdekken, andere baby’s ontmoeten in kinderwagens in het park, gefascineerd raken door de zeedieren.

Houten speelgoed voor kinderen die de groeifase van lopen bereiken

Houten speelgoed trekboot met dieren

De kleurrijke wereld van de opgroeiende baby wordt rijker en kleurrijker naarmate de dagen en maanden verstrijken en de kleine ontdekkingsreizigers op lange reizen gaan. Deze reis wordt in ieder geval gemaakt door houten speelgoed voor kinderen volgens de hoogste en veiligste kwaliteit testbank. Vanaf ongeveer 18 maanden gaan de kleine voetjes heen en weer en grijpen de schattige vingertjes alles wat binnen handbereik ligt. Vanaf deze leeftijd zijn trekdieren van hout, motorisch speelgoed en ontbijtjes geschikt om te knippen, maar ook als bouwdoos of natuurlijke bouwstenen met schors.

Diverse houten speelgoed voor fijne motoriek

verschillende-speelgoed-voor-motorische vaardigheden

Jongens kunnen zich verheugen op deze kleurrijke werktafel

Timmermansbureau voor jongens

 Houten dieren collectieHouten schuifhelikopter

Rammelaar-speelgoed-voor-baby's

Paard-op-scooter-gemaakt van hout

Re-enactment-groep-speelgoed-van-hout

Muziekinstrument gemaakt van hout

Muziekdoos van Holt met dieren

Magneet-pen-houten bord

Activiteiten-dobbelstenen-eerste-nummers

 Piano-gemaakt-roze-rozeHouten konijn trekdierHuis-van-nummers om in te pluggenGrijpwagen-gemaakt-van-hout-voor-peutersGitaar-gemaakt-hout-met-schapenGarage-met-auto's-naar-parkerenOntwikkelingsdobbelstenen voor fijne motoriekInsteekringen-bouwstenen-kubussenhet-meisje-en-de-dieren-in-het-bosBallenbaan-met-hamer-naar-invoegen