kinderkamer

Ideeën voor een jeugdkamer – 18 suggesties voor het inrichten van hoeken

moderne-ideeën-hoeken-jeugdkamer-fauteuil-retro-design

De moderne inrichting van de jeugdkamer is een onuitputtelijke en individuele inspiratiebron. De jeugd van tegenwoordig heeft zijn eigen Ideeën voor een jeugdkamer en de inrichting in termen van kleuren, meubels en wanddecoratie. In dit artikel gaan we enkele voorbeelden bekijken en bekijken hoe de speciale kenmerken van een tienerkamer onze aandacht trekken. Of het nu een studeerbalie, slaapgedeelte of techniekplek is, de eigentijdse ruimte biedt meisjes en jongens voldoende activiteiten en ruimte voor hun eigen rust en ontspanning.

Ideeën voor een jeugdkamer met graffiti

Graffiti design ideeën wanddecoratie jeugdkamer

Ideeën voor een jeugdkamer met graffiti op de vloer of als wanddecoratie is niet voor iedereen weggelegd, zeker niet als het gaat om de mening van ouders. Graffiti design is een creatieve manier om je eigen voorkeuren, karakters en gedachten op een alternatieve manier te laten zien – op de vloer of aan de muur. Ze kunnen zelfs een bakstenen muur verfraaien en je jongen inspireren. In de opgroeifase zijn stripboeken een populaire hobby en onderdeel van de jeugdwereld. Meisjes vinden inspiratie en imitatie in deze wereld en zetten zwart-witte figuren op de muur in hun kamer, terwijl de jongens meer experimenteren met kleuren en patronen. Natuurlijk wordt individueel weggelaten welke motieven en helden in elke kamer verschijnen.

Ideeën voor een jeugdkamer met kleuren

Houten-muur-met-planken-en-bureaulademanden

Het in kleur ontwerpen van jeugdkamers verwijst niet alleen naar de muren, maar ook naar het meubilair. Groen, oranje en blauw zijn geweldig Ideeën voor een jeugdkamer met kleurontwerp. We vinden het blauwe kleurenpalet op het plafond van een jongenskamer en herkennen wolkenpatronen. Donker hout, boekenplanken en een bureautafel maken deel uit van de muur voor creatief denken in de jeugdkamer. Klassieke witte of beige muren zijn uitgerust met slaapkamermeubilair met retro-design, of met individuele voorkeuren voor Aziatische symbolen of geometrische figuren uit de wereld van de wiskunde. Voor de niet al te hoge leeftijd van de tienertijd zouden signaalgroene muren met oranje tapijten en kleurrijke houten meubels perfect zijn om de meer creatieve voorkeuren van de kinderen te ondersteunen.

Kamervoorstel-in-geel-en-groen-voor-meisjes-en-jongens

Ontwerp jeugdkamers met kleuren

Wanddecoratie met figuren kunstmuur jeugdkamer

Lichte vloer, kantoortafel, kunstmuur

onconventioneel-jeugdkamerdesign-uittrekbed

Praktische jeugdkamer, meubels voor weinig ruimte

Retro-accenten-jeugdkamers-voor-meisjes

Retro meubelen met klassieke accenten

Meisjeskamer-voor-tieners-houten-meubels-en-klassieke-accenten-in-rood-roze

Leer een creatief idee te ontwerpen voor een jeugdkamer

Tiener-tiener-slaapkamer-voor-jongen-donker-design

Jongenskamer-met-pluche-hond-bakstenen muur-met-graffiti

Jeugdkamer-retro-met-donker-hout-klassieker

Jeugdkamer met blauwe sportjas

Inspiratie-levensideeën-voor-jeugdkamers

Hemelsblauwe-muren-graffiti-op-de-vloer-jeugdkamer

Groen-en-oranje-als-kleuren-in-jeugdkamers-voor-meisjes

Futuristisch-design-retro-kamer-met-symmetrische-motieven-pluchen-speelgoed

Azië-thema-meisjeskamer-met-papieren lantaarns-in-rood