kinderkamer

Jeugdkamer in blauwgrijs voor jongens maakt indruk met zijn moderne sfeer

Wie op zoek is naar ideeën voor een jeugdkamer voor jongens, wordt bijna verliefd op deze adembenemende kamer. Met zijn heldere en vriendelijke en tegelijkertijd moderne kleuren en kleurencombinaties ziet het er niet alleen uitnodigend uit, maar is het ook het perfecte toevluchtsoord voor een tiener.Bekijk de indrukwekkende jeugdkamer in blauwgrijs en verzamel inspiratie voor je eigen interieur ontwerp.

Jeugdkamer in blauwgrijs komt uit donkere studeerkamer

Jeugdkamer in blauwgrijs met boekenplank en geïntegreerd bureau

De kamer is ontworpen door Francis Dominguez van EFE Creative Lab. Hij kreeg de opdracht om de donkere en ongezellige studie opnieuw te ontwerpen. Het verschil is zo groot als dag en nacht. Het gebruik van harmonieuze kleuren zoals wit, blauwgrijs en verschillende grijstinten resulteerde in een ruimte die niet uitnodigender kon zijn. De neutrale en koele kleuren staan ​​tegelijkertijd in contrast met de warme houtkleuren van de vloer, maar vormen een indrukwekkend kleurenspel.

Jeugdkamer in blauwgrijs met werkruimte en grote wandspiegel

De jeugdkamer in blauwgrijs heeft interessante elementen en details die de kamer maken tot wat het is. Dit omvat de blauwgrijze accentmuur achter het bed, die niet alleen het slaapgedeelte visueel scheidt van het werkgedeelte, maar ook een soort verlengstuk is van het hoofdeinde. Ook de speciaal gemaakte boekenkast met ladder en geïntegreerd bureau is in dezelfde kleur uitgevoerd. Ook de houtkleur van de vloer is in dit meubel verwerkt. Een grote spiegel siert de muur ernaast.

Jeugdkamer in blauwgrijs met accentmuur achter het bed

Niet alleen het bed wordt gebruikt om te ontspannen en uit te rusten, maar ook een comfortabele fauteuil, die is bekleed met modern imitatiebont. Het wooncomfort wordt op zijn beurt aangevuld door het mooie en grote tapijt dat een groot deel van de slaapkamer siert.

Veel opbergruimte en decoratieve accenten

De boekenplank in de jeugdkamer in blauwgrijs is voorzien van een houten ladder die kan worden geduwd

Niet alleen de plank biedt veel opbergruimte. De twee wandkasten, die zijn voorzien van planken en lades, bieden ook voldoende ruimte voor kleding en andere spullen. Tegelijkertijd werden de voormalige deuren vervangen door volledig witte die opgaan in de muur. De jeugdkamer in blauwgrijs heeft ook enkele subtiele versieringen en accenten in zwart, die de kamer een zekere industriële flair geven. Deze omvatten de gordijnroede, de bureaustoel en de indrukwekkende plafondlamp.

Witte wandkasten in de jeugdkamer in blauwgrijs met planken en lades

Voor-na foto – studie wordt jongenskamer

Voor-en-na foto van tiener studeerkamer en slaapkamer

De studie was erg donker voor de renovatie

Studeren in donkere kleuren wordt een uitnodigende jongenskamer

Donkerbruin hout zorgde voor een oncomfortabele sfeer

De kamer vóór de renovatie was donker en ongemakkelijk

De kamer in de planningsfase

Het bed staat naast het raam en tegenover het werkgebied

Praktische plank met geïntegreerd bureau speciaal gemaakt voor de kamer

Project van de kamer vóór het herontwerp door de ontwerper Francis Dominguez

3D plattegrond

3D plattegrond van de jeugdkamer voor jongens met meubelverdeling

Ontworpen door Francis Dominguez van EFE Creatief Lab.