kinderkamer

Richt een meisjeskamer in – speelkleed wordt omgetoverd tot speelhuis

Kinderspeelplaats speelhuis stof zacht en knuffelig

Een schattig speelkleed wordt omgetoverd tot een gezellig speelhuisje. Het ontwerp heet Kokon en is een ruimtebesparend idee voor de kinderkamer. Iedereen praktisch Meisjeskamer inrichten kiest vaak voor multifunctionele ideeën – deze speelmat is bijvoorbeeld perfect voor in de speelhoek.

Een meisjeskamer inrichten – een speelruimte ontwerpen

Speelkleed paarse kleur vloerbedekking

Het project van de ontwerper Margot Stummer biedt een leuk idee voor de kinderkamer. Wie is lief Meisjeskamer inrichten hoeft niet af te zien van functionaliteit. De ontwerpster heeft peuters lang zien spelen en veel gelezen over kinderpsychologie, zodat ze de behoeften van kinderen beter kan begrijpen. De peuters hebben geborgenheid nodig. Ze voelen zich goed als ze ook een privéruimte hebben. Ze houden ervan om verstoppertje te spelen. Vaak onderbreek je het spel en word je moe – dan heb je een comfortabele slaapruimte nodig.

Richt een lieve meisjeskamer in – multifunctionele speelmat

Designer speelhuis roze grijze kleur

 Het Kokon-ontwerp heeft het allemaal – het is een comfortabele speelmat in roze die snel kan worden omgevormd tot een klein speelhuisje. Het is een perfecte aanvulling op de speelruimte. Wanneer niet in gebruik. het speelkleed kan in de garderobe worden ingepakt en ingepakt. De mat voelt zacht en behaaglijk aan, is snel en eenvoudig schoon te maken en houdt de kinderen ook op koude winterdagen lekker warm. Het is met de hand genaaid – er is veel aandacht besteed aan de details. Twee grote ritsen maken van de speelmat een speelhuisje. De mat heeft twee gezichten – de ene kant is roze en de andere is grijs. Praktisch, ruimtebesparend en innovatief – zo kan Kokon worden omschreven.

Een modern speelhuis voor kinderfeestjes

Inrichtingsideeën ontwerper speelhuis stof wol

De binnenkant van het speelhuis – gezellig en warm

Maak openingen stoffen meisjeskamer

Handgemaakt van natuurlijke materialen – speelkleed en speelhuis in één ontwerp

cool kinderspeelhuis detail

Twee oversized ritsen transformeren de mat in een speelhuisje

lief idee kinderkamer decor

Het coconmodel is met de hand genaaid

Rits met de hand genaaid productie

Leuk speelhuisje van stof voor de moderne meisjeskamer

Kinderkamer paarse kleur gestoffeerde tent

Speelkleed in paars

Kinderkamer ingericht speelruimte roze kleur vloer