kinderkamer

Sprookjesachtig babywiegontwerp gemaakt van houten pallets als een halve maan

babybed design schommelbed-babykamer-sprookjeslicht-verspiet-scandinavisch

Terwijl je je voorbereidt op het ouderschap, moet je zeker een lijst maken van alle dingen die je kleine baby nodig heeft. De babywieg is er slechts één van. Dit sprookje  Ontwerp babywieg is speciaal ontworpen om hem comfort en bescherming te geven.

Het ontwerp van de babywieg biedt rust en comfort

babybed design mint-groen-kleur-houten-meubels-baby-matras-comfort

Deze lieverd Ontwerp babywieg heeft de vorm van een halve maan en een natuurlijke houtlook. Het maanschommelbed zal je baby gemakkelijk zachtjes in slaap wiegen. De wieg is gemaakt van houten pallets, waarbij elke afzonderlijke plank is bewerkt en gepolijst om een ​​hoog beschermingsniveau te garanderen. Elk stuk is uniek, volledig met de hand gemaakt, met speciale zorg voor je baby. De baby wordt omringd met privacy, comfort en enkele zoete schommelmomenten.

Babybed ontwerp gemaakt van houten pallets

Babybed design shabby-stijl-wit-maan-lade-ster-patroon

Als je zo’n mooie hebt Ontwerp babywieg je baby kan zelfs sneller in slaap vallen, wat essentieel is voor elke ouder. Als je eenmaal ouder bent, zou je zien hoe moeilijk het is om je kind in slaap te krijgen. Zo bereid je je fysiek en mentaal voor op momenten als deze! Iedereen die geïnteresseerd is in dit unieke meubelstuk kan het hier Vind.

Het ontwerp op een standaard

babybed design wit-hout-halve-maan-stand-lichtblauw-slaapkamer

Als je het wiegontwerp zelf wilt bouwen, kun je eindelijk elke kleur kiezen om te schilderen en het meubelstuk aanpassen aan de babykamer. In plaats van een wieg kunt u ook een breed scala aan ideeën implementeren en het bed naar uw wens en behoeften ontwerpen. Als je meer opbergruimte nodig hebt, bevestig je het bed gewoon aan een speciaal gemaakte lade. Als het ontwerp te groot voor je is, kun je ook een kleinere babywieg bouwen en deze dan op een mooie steun plaatsen, zoals hierboven. Je hoeft de sterren ook niet toe te voegen. Ze dienen alleen als decoratie voor het ontwerp van de babywieg.

DIY ontwerp voor de babykamer

babybed-design-wood-light-diy-project-easy-build-meubel-idee-kinderkamer

Ontwerpidee voor kleine jongen

babybed ontwerp europallets kussen baby boy

     Schommelbed als een sprookjesachtige maansikkel

babybed ontwerp houten pallets halve maan schommels

roze ontwerp voor meisjes

babybed babykamer houten pallets meisje

babybed ontwerp houten pallets maanvormig kussen

babybed ontwerp houten pallets comfort matras

moderne babywieg gepolijst hout sterren