kinderkamer

Versier kinderkamers met interessante accessoires

kamer meisje kinderen romantische bloemen plafond kaptafel

Er zijn verschillende mogelijkheden om de kinderkamer in te richten. Aan de ene kant zijn muurtattoos hiervoor erg populair. Maar gebruik ook verschillende accessoires, meubelstukken of decoraties om de kamer kindvriendelijk, fantasierijk en vrolijk in te richten. Ontdek hier hoe je dit kunt doen met minder uitgebreide ideeën Kinderkamer inrichten kan. Maar vergeet niet dat uw kind de hoofdrol moet spelen bij de keuze!

Versier kinderkamers met muren en vloeren

kinderkamer versieren muurschildering tapijt abstract kleurrijk speelbed

Witte muren en een koude vloer kun je mooi decoreren met een foto of een mooi vloerkleed. Dat gebeurde ook in deze proefruimte. De muur is versierd met een abstracte afbeelding, terwijl het interessante tapijt in het slaapgedeelte het spelen op de vloer comfortabeler maakt. Beide decoraties zijn kleurrijk.

Versier de kinderkamer met tapijt en afbeelding in dambordpatroon

tapijt foto muur kleurrijk dambord plank kruk zithoek kinderen

Decoratie in de kinderkamer met retro behang

behang kinderkamer retro oranje decoratie design bed bureau

Maar je kunt dat zelfs met een interessante achtergrond met succes doen Kinderkamer inrichten. Dit behang in retrostijl is geweldig vanwege de interessante patronen die erg fantasierijk zijn. Op deze manier kun je ook de hoofdkleur van de kinderkamer bepalen, deze ondersteunen of gewoon voor verschillende kleuren zorgen.

De groene loper in de kinderkamer zorgt voor afwisseling

kleurrijke kinderkamer versieren tapijt groen blauw speelgoed

Kijk eens in een tapijtwinkel. Tegenwoordig worden tapijten niet alleen aangeboden in verschillende maten, maar ook in een grote verscheidenheid aan kleurencombinaties en patronen. Het wordt bijna onmogelijk om zaken te doen zonder het juiste tapijt Kinderkamer inrichten Verlaten. Het biedt je kind niet alleen een comfortabele mat bij het spelen op de vloer, maar het stimuleert ook de fantasie en verbetert de sfeer in de kinderkamer. Hier ziet u een selectie van voorbeelden uit West Elm.

Kinderkamertapijten van West Elm

tapijt patroon kleurrijk geometrisch abstract kinderkamer west elm

Versier de kinderkamer met meubels

boekenplanken kinderen mintgroen decoratie fantasierijk

Boekenplanken zijn momenteel ook erg populair Kinderkamer inrichten. Daar kun je niet alleen schoolboeken in opbergen, maar ook mooie decoratieve spullen, speelfiguren, poppen en andere spullen. Kies een stijlvol exemplaar dat er niet te kinderachtig uitziet, zodat je kind er jarenlang van kan genieten. Op de foto zie je een model van The Land of Nod, dat is gemaakt van metaal en is geverfd in een natuurlijke en vriendelijke kleur.

Een boekenplank om de kinderkamer te versieren

boekenplank kinderkamer wit blauw lees modern

Neon is voor velen een gewaagde kleur, ook wat dat betreft Bij het inrichten van een kinderkamer draait het allemaal om. Wanneer het echter met mate en als accentkleur wordt gebruikt, kan het wonderen verrichten. Dat bewijst deze tafel uit The Land of Nod, waarbij de tafelpoten in neon roze zijn geverfd. Maar dat is niet alles. Het tafelblad bestaat uit een schoolbord zodat je kind direct kan beginnen met tekenen als het daar zin in heeft. Praktisch en mooi tegelijk!

Kinderkamerdecoratie met levendige accenten in neon

speeltafel neon roze groen schoolbord krijt kinderkamer verf

Deze originele stoel is ook van The Land of Nod Kinderkamer inrichten. Wat we met hem willen verduidelijken is dat ieder kind graag een plekje op de kamer heeft waar het bijvoorbeeld kan ontspannen en lezen. Je kunt zo’n ruimte creëren met een effectieve stoel als deze. Het belangrijkste is dat het origineel en uniek is.

Ontwerp kinderkamers met een abstracte stoel voor de leeshoek

stoel relax groen abstract kinderkamer idee metaal

kinderkamer versieren leeshoek groene schommel muur tattoo

Comfort in de kinderkamer bij zitten en liggen

kinderkamer vloer versieren plank boeken zithoek comfort

Als er niet genoeg stoelen voor vrienden zijn omdat de kinderkamer klein is, kun je ze toevoegen met een paar kussens die over de kamer kunnen worden verspreid. Hoe combineer je het praktische met het? Kinderkamer inrichten. Maar zelfs als uw kind geen bezoek heeft, kunnen ze de kussens gebruiken om het zichzelf comfortabel te maken tijdens het lezen.

beddengoed kinderkamer decoreren natuur kleuren aardetinten slapen

Vaak is het beddengoed gebaseerd op een helder en kleurrijk ontwerp Kinderkamer inrichten toevlucht genomen tot. Felle kleuren zijn niet per se nodig om een ​​kinderkamer comfortabel en mooi in te richten. Zoals je ziet is ook dit bedlinnen in aardetinten van Ferm Living een prachtig idee en kan de kamer een aangename sfeer geven.

deco kussen kleurrijke meloen regenboog sprei grijs kinderen

Behalve kussens om op te zitten, kun je ze natuurlijk ook gebruiken om de kamer mee te decoreren en elke gewenste kleur toe te voegen. Kies kussens met verschillende dessins en kleuren en dat kan! Kinderkamer inrichten en dat met individualiteit. De modellen van Het land van Nod in dit voorbeeld.

plank muur geometrisch blauw rond hout kinderkamer

We hadden het al over planken, maar deze keer hebben we het over wandplanken die ook uit geometrische vormen bestaan. Zoals je misschien al weet, zijn geometrische patronen en vormen sinds vorig jaar op zichzelf erg populair. Uiteraard kan dit type plank ook gebruikt worden Kinderkamer inrichten dienen om het favoriete speelgoed van uw kind te laten zien (uiteraard alleen als het niet in gebruik is), maar het dient ook als een interessante blikvanger op zich.

plank kwekerij groene brief boeken decoratie kruk