Knutselideeën

Hoe je van flessen een mooie decoratie kunt maken

decoratie van flessen glazen wijnvazen ​​kleurrijke lampen ideeën

Het is je misschien niet eerder opgevallen, maar in ons haastige leven van alledag gooien we spullen weg die we eigenlijk weer zouden kunnen gebruiken. Vandaag laten we je een aantal geweldige ideeën zien voor het maken van een mooie Decoratie van flessen ontwerp en decoreer je huis op een originele manier.

1. Decoratie van flessen – Mooie vazen ​​gemaakt van wijnflessen

decoratie van flessen garen pastelkleuren kleurrijke vazen

Dit is misschien wel het meest alledaagse idee voor het hergebruiken van glazen flessen. Het is enerzijds interessant en anderzijds eenvoudig te implementeren. Voor deze Decoratie van flessen het enige wat je hoeft te doen is de hals van de fles afsnijden waar jij denkt dat dat het beste is en natuurlijk de fles goed omspoelen. Er zijn veel technieken om glazen flessen te snijden. Op internet kun je hierover verschillende tips vinden. Het is het beste om een ​​speciaal mes en een speciaal diamanten koord te gebruiken.

Gouden flessen idee

decoratie van flessen diy idee gouden spray strepen vazen

Natuurlijk kun je de flessen ook op ware grootte gebruiken voor het vaasidee. In dit geval kun je ze versieren met draad, verf of andere dingen.

Flessen met schoolbordverf

decoratie van flessen schoolbordverf idee zwart origineel cadeau

Je kunt ook schoolbordverf gebruiken om de flessen te schilderen. Dan kunt u ze ook individueel en wanneer u maar wilt labelen. Een felgekleurde bloem zal ook bijzonder goed opvallen door zijn zwarte kleur.

2. Kroonluchters gemaakt van flessen

decoratie van flessen kroonluchter kaarsen design romantiek

Gooi de oude kroonluchter niet weg! In plaats daarvan bouw je met het rek zo’n model dat je kunt gebruiken voor het aansteken met kaarsen. Een romantische sfeer is gegarandeerd!

Vaas als decoratie voor aan de muur

vaas-muur-doe-het-zelf-idee-bloem

3. Decoratie van flessen – stijlvolle glazen

knutselen-kleurrijke-bril-ideeën-uit-flessen

Ook dit idee voor de Decoratie van flessen is eenvoudig te implementeren. U kunt interessante glazen van verschillende formaten krijgen door de fles op de gewenste maat te snijden en het onderste gedeelte te versieren. Glas matten is ook een goed idee. Er zijn verschillende technieken om dit te doen, maar de gemakkelijkste manier zou zijn om folie te gebruiken. Je kunt ook in winkels zoeken naar een matterende pasta of spray. Ook is het belangrijk dat u de scherpe, snijranden glad schuurt. Gebruik hiervoor een wetsteen om een ​​mes en schuurpapier te slijpen.

4. Een bord voor het serveren van hapjes

platte-wijnflessen-kaas-serveer-idee

Dit idee voor een Decoratie van flessen moet meteen je aandacht hebben getrokken, want ze is echt origineel. Het enige probleem hier is dat dit idee moeilijk te implementeren is, tenzij je een geschikte oven hebt. Een andere vraag is of ze de moeite waard zijn, aangezien er vergelijkbare platen op de markt zijn tegen normale prijzen.

5. Lichtgevende flessen

gloeiende flessen-doe-het-zelf-tinker-idee-kleurrijk

Glazen flessen zijn bijzonder geschikt als decoratie voor in huis tijdens de kerstperiode. Het is helemaal aan jou hoe je de lampen hiervoor gebruikt Decoratie van flessen rangschikken en welke kleuren u kiest. Als u van plan bent de fles te doorboren, moet u weten dat u dit kunt doen met een boor en een speciale boor van diamanten met langzame bochten.

6. Een originele zaklamp

muur-tuin-fakkels-maak-jezelf-blauw

Deze fakkel als Decoratie van flessen is origineel en praktisch. Het idee is geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes van het huis. Het is ook niet zo moeilijk om te imiteren.

7. Een kroonluchter gemaakt van flessen

DIY-kroonluchters-van-wijnflessen-tinker

Heb je de laatste tijd wel eens op gelet hoeveel een kroonluchter kost? Zelfs de meest gewone kroonluchter kan in veel gevallen aardig wat geld kosten. Met dat in gedachten is het een praktisch en goedkoop idee voor iemand Decoratie van flessen, om er zelf een te maken van glazen flessen.

En nog meer ideeën voor een decoratie gemaakt van flessen:

leuk-idee-om-te-knutselen-met-gebruikte-flessen

Eierdopjes

eierhouder-doe-het-zelf-gesneden-flessen

Leuke kandelaars

Kaarsen-uit-flessen-tinker-idee-tafeldecoraties

Kandelaars met decoratie

kandelaar-van-flessen-wijn-idee

olielamp-wijnflessen-maak-je-eigen-idee-tinker

knippen-flessen-wijn-bier-knutselen

tinker-idee-wijn-flessen-gebruik-gloeien

tinker-flessen-wijn-strand-idee-grappig