Knutselideeën

Knutselen met kristallen – de leren sandalen versieren

Basrteln-met-kristallen-tapijt-close-foto

Als je goed bent in handwerk en iets nieuws wilt ontwerpen voor de zomer met je oude leren sandalen, dan is dit idee voor jou – de leren sandalen door Knutselen met kristallen maak het mooier.

Leren sandalen versieren door te knutselen met kristallen

leren-sandalen-collage-kristallen-versieren-dames

Voor een andere look – leren sandalen met brede bandjes zijn bijzonder trendy in de zomer van 2014. Je kunt kiezen voor platte, hakken of platformschoenen. Sandalen gemaakt van kunststof, dat echt leer imiteert, zijn ook dit seizoen actueel en kunnen gemakkelijk worden versierd. Je kunt de kristalbewerking gebruiken voor stoffen schoenen en zelfs voor kleding. Laat je creativiteit werken en maak een kunstwerk.

Probeer te knutselen met kristallen op de leren sandalen

materialen-sandalen-leer-kristallen-lijm

Ze zijn perfect te combineren met een rok, jeans, broek en een fijne jurk. Als de leren sandalen je te simpel lijken, dan kun je altijd wat meer glans toevoegen en krijg je een nieuw, ongetwijfeld mooi resultaat. Nu gaan we je laten zien hoe je je leren sandalen kunt versieren met een paar grote kristallen.

Koop ca. 6-7 grote Swarovski of andere sieradenstenen of meer, afhankelijk van hoeveel linten je wilt versieren. Ze hebben ook een sterke lijm nodig omdat de sandalen buiten en soms in de zon worden gebruikt.

Wat je moet doen is een kleine hoeveelheid lijm op de kristallen doen en het dan lichtjes op de leren band aanbrengen.

Om ze echt goed te laten kleven, gebruikt u een documentclip om ze ongeveer 2-3 uur onder druk te houden op de riem. Er wordt een vernislaag aangebracht om de glans van de stenen te behouden. Zien je leren sandalen er nu niet beter uit?

Plaats de kristallen in de steunen zodat ze stevig op de sandalen blijven zitten

sieraden-stenen-collage-voorbereiding-handwerk-sandalen

Knijp de lijm op de basis van de kristallen steunen

zelfklevende-stof-leren-sandalen-collage-steen

De nieuwe inspirerende decoratie voor je sandalen 

voorbeeld-leren-sandalen-varen-tapijt-kristallen

Een geweldig idee voor de zomer – chique versierde sandalen

Basrteln-met-kristallen-tapijt-close-foto