Knutselideeën

Maak zelf een unieke DIY ketting van Swarovski

DIY ketting van Swarovski

Als je binnenkort naar een feestje gaat en geen bijpassende ketting voor je jurk hebt, kun je de meest stijlvolle ketting ooit maken van een kinketting en Swarovski-kristallen. Nadat je ermee klaar bent, zal niemand geloven dat je het zelf hebt gemaakt, omdat het er gewoon te mooi en perfect uit zal zien. Deze DIY ketting van Swarovski is gemakkelijk te maken en het kost weinig tijd en materiaal om een ​​nieuw lid aan je kettingcollectie toe te voegen. Wanneer je deze ketting draagt, ziet je outfit er nog beter uit en kun je hem dragen waar en wanneer je maar wilt. Zo’n mooie ketting mag je immers niet alleen op feestjes showen.

Voor de DIY-ketting van Swarovski heb je nodig:

ketting maak jezelf materialen sieraden producten

In de omgeving van DIY ketting van Swarovski en om een ​​kinketting te maken, heb je Swarovksi-kristallen nodig. Je kunt natuurlijk ook gewone strass steentjes gebruiken, maar als je een echte eye-catcher wilt creëren met de ketting, is het de moeite waard om er wat meer in te investeren, vind je niet? U kunt elk patroon van kristallen kiezen om het gebied tussen de twee kinkettingen op te vullen. Als je precies dit voorbeeld wilt imiteren, heb je kristallen nodig in een ovale vorm (druppelvorm) en ronde kristallen in een gouden zetting. Je hebt ook nodig voor de DIY ketting van Swarovski een lange kinketting, ringetjes, een extra grote karabijnsluiting, een stuk plastic, secondelijm en een tang.

De DIY-ketting van Swarovski – instructies

kristallen swarovski lijm mode-sieraden stap 1

Daar kun je deze materialen voor gebruiken DIY ketting van Swarovski is te vinden in elke handwerkwinkel. Leg om te beginnen alle items op een vlakke ondergrond en knip de kinketting in tweeën. Het is makkelijker als je ze eerst in de juiste vorm legt, zodat je precies kunt zien waar je ze moet knippen. Vervolgens moet u het stuk plastic doorknippen om in de opening tussen de twee kettingen te passen. Om ervoor te zorgen dat de vorm van de ketting niet wegglijdt, kun je deze op het stuk plastic lijmen. Doe nu geleidelijk wat lijm op de achterkant van elk kristal en leg ze op het plastic stuk. Aangezien je het patroon al hebt gekozen, zou je geen problemen moeten hebben om het patroon voor de te vinden DIY ketting van Swarovski volgen.

kinketting steken sieraden vrouwen knutselen modern

Bevestig de onderste ketting

Nadat je alle kristallen op hun plaats hebt gelijmd, kun je de langere ketting aan de onderkant van het stuk plastic bevestigen. Controleer of alle kettingschakels goed vastzitten en voeg indien nodig extra lijm toe. Laat de lijm goed drogen en bevestig dan de ringetjes en sluiting aan de uiteinden van de kettingen. U kunt hierbij ook de sieradentang gebruiken. Laat de ketting uit voorzorg een nachtje drogen en de volgende dag is hij klaar om door u gepresenteerd te worden. Het is zo simpel DIY ketting van Swarovski Kristallen maken! Wil je het niet meteen zelf uitproberen?

ketting nek instructies accessoire alledaagse stenen blauw

Zo ziet de afgewerkte DIY-ketting gemaakt van Swarovski eruit

variant ketting groen roze doe het zelf dames sieraden

De ketting in een andere variant met andere kleuren