landschapsarchitectuur

De bijna natuurlijke tuin brengt landschapsarchitectuur en natuur samen

bijna natuurlijk tuinlandschap en natuurlijke bouwmaterialen

Dit spectaculaire natuurlijke tuin is ontworpen door de bekroonde landschapsarchitect uit Lutsko Associates gemaakt. De ontwerpers hebben bewezen dat de grenzen tussen landschapsarchitectuur en natuur kunnen verdwijnen. In de ultramoderne woning Ketchum is er geen duidelijke scheiding tussen tuin en natuurlandschap. Het door mensenhanden gecreëerde gebied is nauwelijks te onderscheiden van het wilde natuurlandschap.

Ontwerp de natuurlijke tuin op de juiste manier

bijna natuurlijk tuinlandschap en natuursteenmateriaal

Deze residentie en zijn natuurlijke tuin zijn gevestigd in Wood River Valley, Ketchum, Idaho, VS. Het huis ligt dicht bij een voorstedelijk pad, maar profiteert van de natuurlijke wilde omgeving. Terwijl veel architecturale projecten bewust gericht zijn op het verdelen van het natuurlijke landschap en de leefruimte, is hier de schoonheid van de wilde natuur opgenomen in het woongebied. De natuurlijke omgeving in de Ketchum Residence wordt rechtstreeks overgebracht naar de privétuin. Deze natuurlijke uitstraling werd bereikt door de groei van inheemse en wilde planten tussen de padstenen en naast de muur te stimuleren.

Plant de bijna natuurlijke tuin met inheemse flora

bijna-natuurlijk tuinlandschap en natuurlijke wilde planten

Het klimaat in deze regio is niet bijzonder vriendelijk en een beetje woestijnachtig. De temperatuuramplitudes zijn erg groot – het is erg heet in de zomer en vooral koud in de winter. Daarom deze natuurlijke tuin overwegend inheemse planten die gewend zijn aan extreme temperatuurschommelingen. De flora die in deze regio groeit is best interessant en divers. Daarom zijn de verschillende plantenkleuren in de natuurlijke tuin van de woning een geschikt middel om de strakke geometrische architectuur van het huis op te fleuren.

Een tuin dicht bij de natuur heeft weinig onderhoud nodig

natuurlijk tuinlandschap en natuurlijke glazen wand

De ontwerpers van Lutsko Associates hebben het huis met succes geïntegreerd in het lokale ecosysteem door een reeks paviljoens en terrassen te bouwen. Het ontwerp van deze constructies is opzettelijk ontworpen om net zo hoekig te zijn als het hoofdgebouw om een ​​uniform uiterlijk van de woning te presenteren. De natuurlijk ogende tuinpaden zijn bedoeld om de geest van ontdekking en het verlangen naar avontuur aan te moedigen.

Match het kleurenpalet tussen bloemen, bouwmaterialen en meubels

natuurlijk tuinlandschap en natuurlijk natuurlijk landschap

De eenheid tussen huis, tuin en natuurlijk landschap werd verzekerd door een zorgvuldige kleurkeuze. Het kleurenpalet van bouwmaterialen, harde groenvoorzieningen en planten is zorgvuldig op elkaar afgestemd. Dit natuurlijke tuin en het huis ernaast zijn zo bedacht dat er zo min mogelijk onderhoud nodig is. Zo krijg je meer tijd voor ontspanning en vrijetijdsbesteding. De bouwmaterialen zijn ook zorgvuldig geselecteerd – lokale steen en natuurlijk geroest staal.

De natuurlijke tuin zorgt voor een ontspannen sfeer

natuurlijk tuinlandschap en natuurstenen trappen

Kortom, de natuur werd rechtstreeks uitgenodigd in de Ketchum Residence. De combinatie van eenvoudige lijnen, natuurlijke materialen en inheemse planten zorgt voor een unieke sfeer van rust en je voelt je onderdeel van de natuur. Dit natuurlijke tuin is een zeer passend voorbeeld van hoe landschapsarchitectuur en wilde natuurlijke schoonheid kunnen worden verzoend.

Natuurlijke overgang tussen harde en zachte landschapsarchitectuur

natuurlijke tuin landschap en natuur samensmelting

Fusie van de grenzen tussen tuin en natuurlijk landschap

bijna natuurlijk tuinlandschap en natuurlijke omgeving

De natuurlijke materialen passen bij de omgeving

bijna natuurlijk tuinlandschap en natuurlijke deurroosters

Natuurstenen tuinpad

bijna natuurlijk tuinlandschap en natuursteenpad

Wilde planten bereiken het huis

natuurlijk tuinlandschap en natuurharmonisatie