landschapsarchitectuur

Traditioneel Japans tuinontwerp

japanse-tuin-design-boulder-mulch-cutting-buxus

Het hectische leven van alledag dwingt ons vaak om een ​​toevluchtsoord te zoeken waar we kunnen ontspannen. In de natuur kom je echt tot rust. In ieder geval is het mogelijk om een ​​rustig hoekje in je eigen huis te creëren. In de afgelopen jaren is de populariteit van de Japanse tuin – Ontwerp nam snel toe. Het mooiste aan dit ontwerp is dat het tuinontwerp de wilde natuur weerspiegelt. Groen, grijs en bruin worden op een unieke manier gemengd met bloemen en fruit. Stenen, fruitbomen, bloemen en struiken zijn de belangrijkste motieven in de tuin. Er zijn verschillende variaties mogelijk en je kunt met verschillende combinaties spelen zolang je je aan de basisregel houdt – dat de compositie er natuurlijk uit moet zien.

Japans tuinontwerp – moderne stijl

japanse-tuin-ontwerp-moderne-water-tuin-pad-stenen-lantaarn

Voor de perfecte Japanse tuin – Je hebt absoluut stenen nodig om te ontwerpen. Ze spelen een belangrijke rol en leggen vaak de link tussen de tuin en het interieur. Ook voor siervissen bieden ze de juiste sfeer. Het is belangrijk dat het huis en de tuin dezelfde configuratie hebben – zo past de Japanse tuin geweldig bij oude gebouwen.

Japans tuinontwerp – accent op de planten

japanse-tuin-design-natuurlijke-brug-water-boulder-coniferen

Als uw huis moderner is ingericht, met hoekige vormen en ongebruikelijke kleuren, geeft u de voorkeur aan exotische planten, sterke kleuren en artistieke decoraties voor de tuin. de  Japanse tuin – ontwerp is afhankelijk van de binnenplaats. De bomen mogen niet te dicht bij het huis staan ​​en het zwembad moet in het midden van de tuin worden gebouwd. Bloemen en struiken mogen niet te dicht bij de hoge vegetatie worden geplant, zodat ze niet in de schaduw staan.

Beschermend dak in de Chinese tuin

japans-tuin-ontwerp-water-tuinhuis-exotisch

Weersomstandigheden spelen ook een belangrijke rol – het belangrijkste is hoeveel zonnige dagen er in het jaar zijn. Afhankelijk van de regen en wind moet je de plantensoort kiezen. Als de planten niet vorstbestendig zijn, is een overkapping een goed idee.

Modern tuinontwerp in Japanse stijl voor de beperkte buitenruimte

japanse-tuin-design-rotstuin-moderne-grind-waterpartij

Laat u leiden door onze suggesties voor Japanse tuin -Design inspireer en creëer je eigen toevluchtsoord midden in de stad!

modern Japans tuinontwerp

Japanse landschapsstruiken

Tuinontwerp met bloemen

Tuinontwerp Japanse stijl

Bekken in de Japanse tuin

japans landschapsbekken

Japanse tuinvloer gemaakt van steen

Japans tuinontwerp

groene tuin – Japans design

groene tuin Japanse stijl

japans-tuin-modern-tuin-design

Stenen Japanse Tuin

Bloem Japans tuinontwerp

klassieke Chinese luifel