landschapsarchitectuur

Tuininrichting met hittebestendige planten voor droge grond

Houten dek zwembad uitzicht op de tuin natuur australië

Het is moeilijk te geloven dat deze levende tuin fascinerend is met Tuinontwerp heeft een probleem. Het ziet eruit als de ideale buitenruimte en retraite. Het enige dat op deze specifieke tuin valt, is eigenlijk het water. De specialisten van Eckersley Garden Architecture uit Australië planden de tuinarchitectuur zeer zorgvuldig en creëerden een klein paradijs met behulp van droogtebestendige cultuurplanten.

Tuinontwerp – ontwerpideeën uit Australië

paarse struik tuin ontwerpidee

De tuin is gelegen in Richmond, Victoria – bekend om zijn meedogenloze Australische klimaat en gebrek aan regen. Daarnaast is de duurzame tuinbeplanting een grotere uitdaging. De tuinarchitecten hebben rekening gehouden met de omgevingsomstandigheden en voor hun fabelachtigheid Tuinontwerp bomen en struiken die bestand zijn tegen droogte werden gekozen.

Levendig en kleurrijk tuinontwerp

weelderige tuin midden in de woestijn van Australië

Het oorspronkelijke concept was voor originele landschapsarchitectuur voor een gezinswoning in Richmond. De buitengewone tuin is vandaag de dag trots op talrijke bezoekers. In feite zijn daar diverse en ongewone aanplant te zien. Deze rijk beplante gebieden zijn voorzien van stevige bomen, struiken en geurende bloemen. De artistieke Tuinontwerp biedt een spectaculair uitzicht op het prachtige heuvellandschap.

Tuinkunst op een hoger niveau

duurzame tuinarchitectuur

De weelderige tuin omringt een huis, de houten terrassen, de tennisbaan en het zwembad. Het jonge maar ervaren team van Eckersley Garden Architecture biedt haar klanten creatieve oplossingen voor duurzame tuinarchitectuur, vooruitstrevende tuinbouw en design. Het bedrijf is trots op hun fantasierijke projecten met hittebestendige planten die midden in de woestijn gedijen. Ze streeft ernaar om meer harmonie en stijl in het leven van mensen te brengen en de oude tuinen nieuw leven in te blazen. Laat je verrassen door de Tuinontwerp inspireren.

Duurzame tuinarchitectuur

Bos duurzame tuinbouw

Groene bomen midden in een droog gebied in Australië

Richmond Green Garden Victoria Australië

Plantensoorten die bestand zijn tegen droogte als er onvoldoende water wordt gegeven

Tropische tuin Richmond Hittebestendige planten

Het prachtige tuinontwerp harmonieert met rustieke houten meubels

Path houten meubelen-eettafel stoelen tuindesign

Weelderige groene tuin en dorre omgeving op de achtergrond

Tuinontwerp voor zwembadterras