levensstijl

Gastronomische inrichting en uitrusting: Het coole design als boegbeeld van het restaurant!

De gastronomie is de afgelopen jaren flink veranderd en de eisen van gasten op het gebied van kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid zijn beduidend hoger dan in het verleden. Een goed restaurant is niet langer alleen een plek om te eten. Mensen komen er om te ontspannen, te socializen en plezier te hebben. Uit eten gaan is een beleving en naast heerlijke gerechten spelen ook de muziek, de sfeer en de inrichting een belangrijke rol in de gehele beleving. Hoe goed de locatie ook is of hoe spannend en innovatief de menukaart ook is – alleen met de juiste cateringuitrusting creëert u een holistisch gevoel en een aangename sfeer voor uw klanten. Om ervoor te zorgen dat uw restaurant zich onderscheidt van de concurrentie, laten we u in dit artikel de nieuwste gastronomietrends en -innovaties zien die u moet kennen.

Gastronomische apparatuur: open restaurantkeukens zijn trendy

Gastronomie Ontwerp en inrichting van de open keuken in het restaurant

Dit jaar is de restaurantkeuken het podium en zijn open keukens een van de grootste trends op het gebied van gastronomische inrichting. Het is bijzonder om te zien hoe de koks de meest uiteenlopende culinaire hoogstandjes tevoorschijn toveren en de gasten voelen zich onderdeel van het kookproces. Voor veel mensen is het belangrijk om een ​​idee te krijgen van de hygiëne en de gebruikte ingrediënten en een open restaurantkeuken is de perfecte manier om een ​​kijkje achter de schermen te nemen. Maar zodat dit onderdeel van het decor kan worden, zijn er een paar dingen om te overwegen. Vuile vaat, vuile potten en inferieure pannen zijn niet verborgen in het open keukenontwerp en daarom is het raadzaam om te investeren in professionele keukenapparatuur. Of het nu gaat om koelkasten, vaatwassers of glazen en borden – de Groothandel in horecabenodigdheden  biedt nu een breed scala aan hoogwaardige producten die u nodig heeft voor uw restaurant.

Overweeg een “take-away” hoek

Restaurant interieur trends Gastronomie interieur design restaurant meubelen

In het dynamische en stressvolle leven van alledag hebben we helaas niet altijd de tijd om een ​​restaurant te bezoeken en te besluiten het bij je thuis te laten bezorgen. Volgens een enquête maakt 31 procent van de mensen minimaal twee keer per week gebruik van verschillende bezorgservices en geeft 65 procent van de respondenten aan vaker naar een restaurant te gaan als deze een zelfbestelkiosk of een gezellige afhaalhoek heeft. Om de efficiëntie en de klanten te verhogen, zou het zinvol zijn om de horecagelegenheid en uitrusting van uw etablissement in twee delen te verdelen – een voor de gasten die in het huis eten en een voor leveringen en ophalingen.

De restaurants worden groen

Gastronomie inrichting en inrichting restaurantinrichting Greenery Trend

De groeiende populariteit van gezond eten en een grote verscheidenheid aan superfoods heeft ertoe geleid dat mensen steeds meer geïnteresseerd zijn in producten en voedingsmiddelen die goed zijn voor lichaam en geest. Het gebruik van planten, verse kruiden en specerijen als onderdeel van de horeca-inrichting is een nieuwe trend die in toenemende mate in de belangstelling staat. Als je een zithoek buiten hebt, waarom zou je dan bijvoorbeeld niet beginnen met het verbouwen van groenten? Dit schept niet alleen een vertrouwensrelatie met de gasten, maar geeft de ruimte ook een vleugje levendigheid.

Mengen & Match meubels zorgen voor een gezellige en aangename sfeer

Mix en match interieurdesign, gastronomie inrichtingstrends

De mix-and-match stijl is de laatste jaren een echte favoriet geworden in woondecoraties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de trend ook zijn weg heeft gevonden naar de horeca. Meubels en decoraties in verschillende stijlen worden met elkaar gecombineerd om een ​​spannend en modern design te krijgen. Om een ​​consistent totaalbeeld te creëren, dient u zich aan een specifiek kleurenschema te houden. De aangename sfeer straalt een “welkom thuis”-gevoel uit waar uw gasten dol op zullen zijn.

Restaurant interieurtrends groothandel cateringbenodigdheden

Dieprode tinten, goudoranje en gele nuances worden steeds populairder in de gastronomische inrichting en inrichting. Ze zijn vriendelijk en gastvrij en helpen gasten te ontspannen. Het is zelfs aangetoond dat warmere kleuren de hartslag verhogen en de eetlust stimuleren, wat op zijn beurt de kans op meer bestellingen in uw restaurant vergroot..

Groothandel horecabenodigdheden Horecaapparatuur en -inrichting Trends in restaurantdesign