levensstijl

Het schoonheidsideaal voor vrouwen en mannen – de “Fresh Meat”-interpretatie van het fotografenduo SHSadler

Ideaal van schoonheid van vrouwen en mannen Foto's van modellen

De vier modellen Badw0lfy, Miki Hamano, Adelina Novak en Eromomen hebben samen met het fotografenduo SHSadler een indrukwekkende en op het eerste gezicht verontrustende fotocollectie bedacht in de strijd tegen het schoonheidsideaal van vandaag. Je ziet de opvallend opgemaakte gezichten van de vier modellen, die schijnbaar in vleesverpakking zitten. Niet alleen de gezichten worden geplet, maar ook de make-up wordt uitgesmeerd. Wat in eerste instantie lijkt op een campagne van vegetariërs of veganisten, is iets heel anders: het doel van deze provocerende foto’s is om de aandacht te vestigen op, en hopelijk, de sociale druk in relatie tot het schoonheidsideaal van vrouwen en mannen dat onze samenleving blootstelt tot vandaag Bescherm toekomstige generaties tegen alle door de mens gemaakte verbeteringen die we vandaag als normaal beschouwen.

Het schoonheidsideaal van de vrouw & De mens van vandaag – schoonheid is niets meer dan de juiste “verpakking”

SHSadler en Modells maken foto's met gezichten gewikkeld als vlees

Het schoonheidsideaal voor vrouwen en mannen is tegenwoordig veel te oppervlakkig. Natuurlijke schoonheid wordt veel te weinig getoond, make-up en zelfs elke cosmetische ingreep hebben veel te hoge prioriteit en dit schoonheidsideaal wordt ook nog eens versterkt door de media. De collectie heet “Fresh Meat” (in het Duits: vers vlees) en is bizar en geweldig tegelijk. Het trekt in ieder geval ieders aandacht en aandacht en bereikt daarmee precies wat het moet doen. Het laat zien dat schoonheid tegenwoordig niets meer is dan de juiste “verpakking” en merk.

Modellen en fotografen tonen hun interpretatie van hedendaagse schoonheidsidealen

Schoonheid is meer dan alleen make-up en cosmetische chirurgie

Los Angeles is een van die centra waar het schoonheidsideaal voor mannen en vrouwen wordt bepaald – het schoonheidsideaal van vrouwen en mannen waartegen de fotografen Julia SH en Nic Sadler vechten. En doe dit in deze stad. En ook al is de invloed ervan iets minder dan die van sommige andere campagnes en foto’s van modellen met het schoonheidsideaal van vandaag, toch valt niet te ontkennen dat dit idee de aandacht trekt en ons meer dan een of twee keer laat kijken. Het team krijgt steun van media als “Schön!” en “It’s nice that”, die zich niet richten op dunne en uitgemergelde modellen, kunstmatig gebruinde lichamen of ingewikkeld opgemaakte gezichten, maar op het schoonheidsideaal van vrouwen en mannen van vandaag op een heel andere manier definiëren.

Een collectie van SHSadler

buitengewoon idee voor een fotoshoot door fotografen uit Los Angeles

Fresh Meat-fotocollectie tegen het schoonheidsideaal van vandaag

in de strijd voor natuurlijke schoonheid en een normaal schoonheidsideaal voor vrouwen en mannen

Strijd tegen het schoonheidsideaal van vrouwen en mannen door fotografenduo SHSadler

De media en de samenleving creëren een ongezond schoonheidsideaal voor vrouwen en mannen

originele foto's doen denken aan verpakt vlees

uitgesmeerde make-up en geplette gezichten van de modellen zetten je aan het denken

bizarre campagne en fotocollectie tegen het schoonheidsideaal in de huidige samenleving

het schoonheidsideaal tussen vrouwen en mannen is tegenwoordig oppervlakkig

paarse lippenstift onder folie uit de collectie van fotografen en modellen

Modellen: Badw0lfy, Miki Hamano, Adelina Novak en Eromomen

Foto’s: fotografenduo SH adelaar