levensstijl

Jetpack over Dubai – Yves Rossy en Vince Reffet laten zien hoe

jetpack over dubai yves rossy extreme vliegende helm

Denk je dat jetpacks alleen in sciencefictionfilms voorkomen? Verkeerd gedacht! Yves Rossy is de eerste en enige persoon ter wereld die jetpacks bezit en gebruikt. Hij publiceerde onlangs een video waarin hij te zien was terwijl hij bij Vince Reffet was met de Jetpack boven Dubai vliegen. Het is maar liefst 11 minuten lang en biedt onder meer een panoramisch uitzicht op de Palmeilanden. De video is opgenomen vanuit het vliegtuig. Daarnaast zijn er ook opnames van Rossy’s GoPro-camera, die aan zijn helm was bevestigd.

Jetpack over Dubai – De video van de vlucht

Terwijl de twee extremisten met een snelheid van 120 mijl per uur over Dubai en door de heldere hemel vliegen in een jetpack, draaien ze de bochten om, vallen ze naar beneden en komen ze weer tevoorschijn. Daarnaast zijn er nog andere manoeuvres die niet alleen tot verbazing leiden als je ernaar kijkt, maar in sommige gevallen bijna tot een hartstilstand leiden. Een van die momenten is wanneer ze met z’n tweeën langs de Burj Khalifa in Dubai suizen.

Jetpack over Dubai – Yves Rossy en Vince Reffet over Palm Islands

jetpack over dubai rossy vlucht extreme sport

Als je Rossy’s jetpackvideo over Dubai nog steeds niet hebt bekeken, doe dat dan zo snel mogelijk! Dit geeft je een idee van hoe adembenemend deze ervaring is. Want wie weet of en wanneer we zoiets kunnen meemaken. Maar één ding wordt duidelijk met deze video: we zijn een beetje dichter bij deze adrenalinestoot gekomen!

Manoeuvreer met de jetpack

dubai jetpack adrenaline vlucht attractie reffet rossy

De jetpackvlucht boven de woestijn van Dubai

jetpack over dubai woestijn vlucht rossy reffet

Spring uit het vliegtuig voor de jetpackvlucht

jetpack vliegtuig springpak gele helm dubai

Rossy met de jetpack en vliegtuigen

dubai jetpack vliegtuig leger snelheid extreme sporten

Jetpack over Dubai – Rossy staat bekend om zijn extreme activiteiten

jetpack extreme sporten pak helm vleugel idee dubai