levensstijl

Sieradencollectie van Mary Margrill brengt een vleugje romantiek

Sieradencollectie Gold Design Ideas USA

De nieuwe Sieraden collectie de ontwerpster Mary Magrill brengt een romantische toets uit het verleden.

Inspiraties en herinneringen met der sieradencollectie van Mary Margrill

Collectie gouden ketting talisman boodschap van het leven Götin

De meeste sieraden van een vrouw zijn ontworpen om indruk te maken. Kleurrijke en glinsterende stenen, evenals verschillende hangers, trekken de aandacht. Ze worden gebruikt om onze outfit een extra mooi accent te geven. En hoewel de meeste van onze sieraden er zijn om getoond en bewonderd te worden, zijn er altijd een paar die op de bodem van de juwelendoos liggen en een sentimentele betekenis hebben. Deze schatten – of het nu de trouwring van een familielid is, een horloge dat je hebt geërfd of een halsketting van je grootmoeder – worden niet of nauwelijks gedragen en alleen bij speciale gelegenheden. Het zijn herinneringen aan iets heiligs of bijzonders, aan iets dat vergeten zou kunnen worden. Zulke herinneringen horen bij de Sieraden collectie te maken door Mary Margrill.

Sieradencollectie – inspirerende talismannen en armbanden

Cadeau Idee Ketting Vredesbericht Hart Hanger

Mary Margill, dochter van een bekende kunstenaar, ontdekte haar passie voor design in de derde klas via aardewerk. Na haar studie verhuisde ze naar San Francisco om een ​​cursus kunst en schilderen te volgen. Daarna verhuisde ze terug naar de oostkust en deed haar Masters in Fine Arts aan de School of Visual Arts. Ook volgde ze in haar vrije tijd cursussen aan de Parsens School of Design en het Fashion Institute of Technology. En terwijl ze nog in opleiding was, werden haar sculpturen en foto’s verworven door verzamelaars zoals de Harry Frank Guggenheim Foundation.

De sieraden zijn gericht op liefde en spiritualiteit

Ketting witgouden hanger cirkel lieve boodschap

Je eigen lijn met de eerste Sieraden collectie Het begon in 2002. Het heet M² en doorslaggevend hiervoor was haar wens om mensen met hun werk te beïnvloeden in hun dagelijks leven. “Ik ben al jaren bezig met kunst en sieraden, en op een dag drong het tot me door dat ik iets bezat dat ik heel graag met anderen wilde delen,” zei ze. “Ik realiseerde me dat ik het leven van mijn medemensen grondig wilde veranderen. Ik begreep dat ik met mijn sieraden talismannen creëer die mensen inspireren en herinneren aan wat belangrijk is in hun leven.” Ze ontwerpt stukken die zich richten op liefde en spiritualiteit. De sieraden van Mary Margrill heeft fans over de hele wereld. Dit omvat ook sterren die, zoals ze zelf zegt, “om dezelfde redenen genieten van mijn sieraden als wij. Ze hebben dromen en uitdagingen en willen een manier vinden om met beide benen op de grond te blijven en verbonden te zijn met hun hart en ziel.

Sieradencollectie – pure luxe

gouden sieraden sterren designer ketting cirkel

Haar sieraden gemaakt van goud, diamanten en stenen transformeren het idee van liefde en spiritualiteit in iets tastbaars dat elke dag gedragen kan worden. de Sieraden collectie bestaat onder andere uit gouden armbanden die je eraan herinneren dat niets onmogelijk is (“Geloof… alles is mogelijk”), amuletten die wereldvrede eisen (“wereldvrede nu”) en diamanten cijferhangers die voor iedereen een individuele betekenis hebben.

Amulet “geluk”

Hoop liefdesbericht mooi cadeau valentijnsdag

De ontwerper werkt al jaren met kunst en sieraden

Ketting diamanten valentijnsdag cadeaus vrouwen ideeën