Make-up, VIDEO

Gebruik lippenstift als oogschaduw: Oudejaarsfeest make-up look in fuchsia

Oudejaarsfeest make-up look in fuchsia en glanzende lippen

Ben je op zoek naar ideeën voor een kleurrijke feestlook die niet onopgemerkt kan blijven? Dan ben je hier aan het juiste adres! In ons artikel laten we je een oudejaarsfeest make-up zien in fuchsia. De oogleden zijn opgemaakt met lippenstift in plaats van een echte oogschaduw. De artistieke oogmake-up wordt aangevuld met glanzende lippen. Lees onze stapsgewijze zelfstudie en bekijk onze gedetailleerde videozelfstudie.

Oudejaars make-up in fuchsia voor een gedurfde look

Make-up producten en hulpmiddelen:

concealer

Vloeibare lippenstift in paars, mat

Vloeibare lippenstift in fuchsia, mat

Oogschaduw in paars, glinsterend

Oogschaduw in zilver, glinsterend

Crème markeerstift in paars

Zwarte eyeliner, vloeibaar

Mascara

Wenkbrauw gel

Vochtinbrengende crème

fundering

Bevestigingspoeder

Bronzing poeder

rouge

Lip Gloss

Make-up sponsjes

Pluizige blenderborstel

Smudge borstel

vouw borstel

Platte oogschaduwborstel

Platte foundationborstel

Poederkwast

Schuine borstel

Kabuki-borstel

Stap voor stap make-up tutorial

Prime de oogleden met concealer voor een betere hechting

Om de oogleden voor te bereiden, breng je eerst wat concealer aan en verdeel je deze met de make-upspons.

Oudejaarsfeest make-up look in fuchsia lippenstift als oogschaduw

Breng een beetje paarse lippenstift aan op de oogleden en verdeel dit met je vinger over het hele ooglid. Smeer de lijnen uit met een zachte blenderborstel. Veeg de verf vervolgens af tot aan de vouw van het ooglid.

Smeer de kleur uit tot aan de buitenste ooghoek en benadruk dan de onderste oogcontour. Smeer de lijnen uit met een veegborstel.

Oogmake-up in fuchsia lipstick als oogschaduw

Oudejaarsfeest make-up look in fuchsia benadrukt de onderste oogcontour

Breng de fuchsia lipstick in de vorm van een driehoek aan op de buitenste ooghoek. Smeer de lijnen uit met de crease brush. Gebruik dezelfde borstel om de buitenste hoek van het onderste ooglid te markeren en blend vervolgens met een schone blenderborstel.

Nieuwjaarsfeest make-up in fuchsia look perfect voor blauwe ogen

Breng nu met je vinger de glinsterende paarse oogschaduw aan op het midden van het ooglid. Gebruik vervolgens het platte oogschaduwpenseel om de zilveren oogschaduw in de binnenste ooghoek in te stellen. Maak het penseel schoon en gebruik het om highlighter onder de wenkbrauwboog aan te brengen.

Breng eyeliner aan, breng wimpers en wenkbrauwgel aan

Trek ten slotte een dunne eyeliner langs de bovenste wimperlijn. Breng mascara aan en kam je wenkbrauwen met wenkbrauwgel. Breng de make-upspons aan over je wenkbrauwen om de overtollige gel te absorberen.

Oudejaarsfeest make-up look in Fuchsia Foundation primer

Bereid het gezicht voor met een vochtinbrengende crème. Breng vervolgens foundation aan op het midden van je gezicht en een concealer onder je ogen. Concealer wordt ook aangebracht op de jukbeenderen, de neusrug, het hart van de lippen en het midden van het voorhoofd.

Breng fixeerpoeder aan onder de oogleden en over het hele gezicht

Gebruik de platte foundationborstel om wat fixeerpoeder aan te brengen op het gebied onder de ogen. Vermijd de gebieden waar cream highlighter is aangebracht. Gebruik bronzing poeder en een schuine borstel om de jukbeenderen en frontale zijkanten te definiëren.

Breng paarse crème highlighter aan met je vingers

Plaats een beetje van de markeerstift op de rug van je hand om het product te verwarmen. Gebruik vervolgens je vingertoppen om de highlighter op je jukbeenderen, neuspunt en cupidoboog aan te brengen.

Breng blush en lipgloss aan

Voeg de finishing touch toe aan je fuchsia make-up door blush aan te brengen met de kabuki brush en lipgloss op je lippen aan te brengen.

Oogmake-up op nieuwjaarsfeestje in fuchsia en glanzende lippen