Make-up, VIDEO

Pure glamour voor speciale gelegenheden: feestelijke make-up in goud en rood

maak zelf feestelijke make-up blauwe ogen tutorial

Wil je op een speciale gelegenheid verschijnen met de perfecte statement make-up? Zet dan rode lippen en cat-eye eyeliner op! Dit zijn gewoon essentials voor feestelijke make-up. Met oogschaduw in glinsterend goud is de look nog glamoureuzer. Of het nu voor een kerst- of oudejaarsfeestje is of gewoon voor een meidenavond, deze make-up met kreukels nodigt je uit om het te vieren!

Feestelijke make-up

Gold Cut Crease Make-up Look-producten

Make-up producten en make-up tools:

concealer

Bevestigingspoeder

Oogschaduw in okerbruin, mat

Taupe oogschaduw, mat

Oogschaduw in bruin, mat

Gelcrème oogschaduw in goud

Vloeibare eyeliner in goud

Vloeibare eyeliner in zwart

Wimperkruller

Mascara

Vochtinbrengende crème

Poriënvullende primer

fundering

Wenkbrauw gel

Bronzer

rouge

markeerstift

Rode lipliner

rode lippenstift

Make-up sponsjes

Platte foundationborstel

vouw borstel

Blenderborstel

Platte oogschaduwborstel

Smudge borstel

Borstelige gezichtsborstel

Schuine borstel

Kabuki-borstel

Conische gezichtsborstel

En zo werkt jouw feestelijke make-up:

Prime de oogleden voordat u make-up aanbrengt

Gebruik concealer als basis zodat de oogschaduw de avond goed overleeft. Verdeel het over het hele deksel met een make-up sponsje. Gebruik tot slot setting powder voor een betere hechting.

Zelf feestelijke make-up maken tutorial gouden oogschaduw

Breng met de crease brush een okerbruine oogschaduw aan op de plooi van het ooglid en veeg de harde lijntjes uit met de blender brush. Benadruk dan nog eens de plooi van het ooglid met de taupe tint. Breng de bruine oogschaduw in de vorm van een driehoek aan op de buitenste ooghoek.

Breng nu de gouden gel-crème oogschaduw aan met een platte oogschaduwborstel op het binnenste derde deel van het ooglid. Blend de overgang tussen goud en bruin met de crease brush.

feestelijke make-up blauwe ogen instructies stap voor stap

Nu is de snijvouw gemaakt. Trek met de gouden eyeliner een lijn langs de plooi van het ooglid en vorm een ​​vleugel naar de buitenste ooghoek. Smeer de eyelinerstreek uit met de smudger brush. Trek met de zwarte eyeliner een eyeliner langs de bovenste wimperlijn.

Breng tot slot de onderste oogcontour aan met de okerbruine oogschaduw. Krul de wimpers met de wimperkruller en breng een dikke laag zwarte mascara aan.

Feestelijke make-up foundation concealer wenkbrauwgel

Vochtinbrengende crème en een poriënvullende primer zorgen voor een optimale olie- en vochtregulatie van de huid. Gebruik een make-upspons om de foundation vanuit het midden van het gezicht naar buiten in de huid te werken.

Borstel en vorm de wenkbrauwen met een wenkbrauwgel en absorbeer indien nodig de overtollige gel.

Breng concealer blushpoeder aan op een perfect gezicht

Breng de concealer in een driehoek aan onder de ogen, op het midden van het voorhoofd, de neusrug en de cupidoboog en werk het in met een make-up sponsje. Voor een perfecte finish fixeer je de make-up met setting powder. Het is het beste om een ​​platte foundationborstel te gebruiken voor het gebied onder de ogen en een grote, borstelige poederborstel voor de rest van het gezicht. Definieer de jukbeenderen en het voorhoofd met bronzer en een schuine borstel, en breng blush aan op de jukbeenderen met een kabuki-borstel.

Feestelijke make-up instructies voor gouden oogschaduw en rode lippen

Voor een glamoureuze, natuurlijke finish, breng highlighter aan op de hoogste delen van het gezicht: jukbeenderen, neusbrug, neuspunt en het hart van de lip. Breng vervolgens highlights aan onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek. De beste manier om dit te doen, is door een schoon, plat oogschaduwpenseel te gebruiken.

Rode lippen passen perfect bij oogmake-up in goud! Omlijn eerst de lippen met een rode lipliner en breng vervolgens de rode lippenstift aan. Je bent “klaar om te gaan”!

feestelijke oogmake-up in gouden en rode lippen