Meubels, terrassen

Sculpturale tuinstoelen van Fabio Novembre

sculpturale-tuinstoelen-Italië

Super stijlvol, deze moderne Tuinstoelen zorgt voor sfeer in elke tuin of terras. Het fantastische ontwerp komt van de pen van Fabio Novembre en is speciaal ontworpen voor het exclusieve bedrijf – Driade. Deze kunstwerken zijn even modern als praktisch. Aan het begin van hun catalogus leggen de managers van het bedrijf “Driade” hun belangrijkste doelen uit – ” Driade is een esthetische werkplaats die vanaf het begin met innovatieve ontwerpers werkt. Het biedt een nieuwe filosofie – dat de moderne manier van leven gebaseerd moet zijn op eclecticisme, culturele collage, nieuwsgierigheid en verrassing. ”

Moderne tuinstoelen – Italiaans design

sculpturaal opwindend exterieurontwerp

Deze moderne stoelen hebben een eclectisch ontwerp en passen goed in elke tuin. De stijl van deze Tuinstoelen is vloeiend, organisch, gebogen en exotisch. De collectie heet de 36St. En 56 St. Dat kan in het begin irritant zijn, maar er is een heel eenvoudige verklaring voor – het aantal is eigenlijk de werkuren die nodig waren voor de productie van elke stoel.

Interessant ontwerpidee uit Italië – tuinstoelen

innovatief interessant tuinontwerp

Het ontwerp van de 36St. ziet eruit als een moderne troon, met een licht gebogen zitting en hoge rugleuning. De constructie van het aluminium frame verhoogt het zitcomfort. Deze Tuinstoelen zijn bekleed met plastic voor sterkte. Het moderne meubilair is verkrijgbaar in twee kleuren – witte en lichtblauwe combinatie of wit-grijze versie. De stoel 56St. was ook gemaakt van dezelfde materialen en is verkrijgbaar in drie kleurenschema’s – elk past perfect bij de 36St-stoelen.

De sculpturale vorm hiervan Tuinstoelen zorgt ervoor dat ze in elke tuin centraal staan. Ze trekken ieders aandacht en bieden tegelijkertijd comfort.

Van Jazo

Italiaanse elegante tuinmeubelen

elegant tuinontwerp - stoel

sculpturale stoelen voor de tuin