Meubels, woonkamer

Trendy milieuvriendelijke meubelen van Desiree

moderne-woonkamer-milieuvriendelijke-meubels

Heerlijk milieuvriendelijke meubels zijn tegenwoordig een rage. Ze komen in originele vormen en met elegante kleurstellingen op de markt en zijn een gewilde aanvulling op het interieur. Last but not least moet men rekening houden met milieubescherming en de verantwoordelijkheid die zowel de meubelfabrikant als de klant op zich nemen.

Milieuvriendelijke meubels voor in huis van Desiree

witte woonkamer gele wanddecoratie

Desiree is een relatief nieuw Italiaans bedrijf dat een fantastisch portfolio biedt en voor hen milieuvriendelijke meubels is bekend. Het duurzame ontwerp heeft ervoor gezorgd dat de fabrikant een leidende positie in de markt heeft. De productieomvang van Desiree Divani – waaronder het bedrijf nog steeds bekend is – maakt indruk met een hoge kwaliteit, een moderne uitstraling en een verscheidenheid aan modellen. Het Italiaanse team is gespecialiseerd in gestoffeerde meubels en biedt banken, comfortabele bedden, fauteuils, ligstoelen, slaapbanken en fascinerende krukken. Hout en roestvrij staal zijn gemaakt met specifieke soorten polyurethaan die het milieu niet schaden.

Comfortabele fauteuil – milieuvriendelijke meubels

paarse pluche fauteuil

Welkom in de wereld van comfort, gemak en glamour. Hier kunt u gemakkelijk genieten van de comfortabele fauteuils van het Italiaanse bedrijf Desiree – ze combineren klassieke trends met innovatieve technologieën, excentrieke lijnen en luxe design. Maar de focus van de collectie ligt ongetwijfeld op de bank. Leer heeft de voorkeur als hoofdmateriaal. Bank in Japanse stijl – laag model contrasteert met de traditionele bankontwerpen voor de woonkamer. De fauteuils bieden een klassieke fusie tussen elegantie en comfort. De retro-look is voor milieuvriendelijke meubels Ontwerp een goede balans met het moderne minimalistische idee. Compact, duurzaam en stabiel – maar ook met een avant-gardistische nasmaak zijn deze modellen een blikvanger.

Creatieve ideeën voor de slaapkamer – bedontwerp

Leren bed-bruin-Italiaanse-meubels

Desiree’s creatieve bedontwerpideeën zijn heel anders dan de slaapkamers die we gewend zijn. praktisch milieuvriendelijke meubels – Slaapbanken bieden een functionele oplossing voor kleine appartementen. Ook is er keuze uit tapijten en elegante stoffen als decoratie in de kamer.

Praktisch en comfortabel, met een geweldige uitstraling en zorg voor de natuur – de collectie van Desiree.

Van Abigail

Stoffen stoelen – Italiaans design

Stoffen stoelen Italiaans design

Moderne Italiaanse tafel

moderne-Italiaanse-tafelplank-Desiree

Blauwe fauteuil en kruk

Fauteuil-kruk-blauw

Leren bankstel-wit

Leren bankstel-wit-glanzend

Elegant comfortabel Italiaans bed

elegant-comfortabel-italiaans-bed

Bruine slaapbank in de woonkamer

bruine slaapbank woonkamer

Elegant zwart-wit tapijt

Chach tapijt zwart en wit