Meubilair

Bankontwerp bevordert sociale contacten en goed entertainment

bench design outdoor entertainment bottlebench relax tuin

Dit Bank ontwerp is ontworpen als onderdeel van een sociaal experiment. Het Bottlebench-project van de kunstenaar Maarten Pauwelyn Brengt mensen samen. Dit buitenzitje is perfect voor luie dagen wanneer je met vrienden in de tuin kunt chillen. De bank werd “Bottlebench” genoemd omdat hij vijf stoelen heeft die op een centraal punt zijn bevestigd. De constructie is vergelijkbaar met de bodem van een plastic fles. Flessenbank ziet eruit als een meubelstuk dat je zou vinden in een kinderspeeltuin, maar dit is zeker ontworpen voor volwassenen en heeft geen roterende optie zoals een carrousel!

Bank ontwerp door de kunstenaar Maarten Pauwelyn

bench design Maarten Pauwelyn bottlebench sociaal experiment

Wanneer mensen Bottlebench gebruiken, deel je niet alleen een bank met anderen. Ze zitten naast en tegenover elkaar dicht bij elkaar, wat een intieme sfeer creëert voor een goed gesprek tussen mensen die elkaar anders nooit zouden spreken. In deze opstelling zou het moeilijk zijn om elkaar te negeren en zal het gesprek gemakkelijker zijn, simpelweg vanwege de manier waarop de stoelen zijn gerangschikt. Dat Bank ontwerp biedt comfortabele rugleuningen en voldoende beenruimte zodat mensen comfortabel kunnen zitten en zich goed voelen.

Het ontwerp van de bank biedt comfort en entertainment

bench design bottlebench bevorder sociale contacten

Bottlebench is gemaakt van recyclebaar polyester en elke individuele stoel is gestapeld voor eenvoudige verpakking en transport. Het centrale punt kan dienen als bekerhouder of, zoals we op één foto kunnen zien – ook om je benen omhoog te leggen en te ontspannen. De bank biedt plaats aan vijf personen en heeft een mooie bloemvorm. Het werkt goed in zowel openbare als particuliere ruimtes. Het is nog niet bekend of de Bottlebench een commerciële versie zal krijgen.

comfortabele rugleuningen en voldoende beenruimte

bench design flessenbank recyclebaar polyester plastic flesbodem

Gemaakt van 100% recyclebaar polyester

bank flessenbank recyclebaar polyester fabricage

16 ideeën voor een tuinbank – de slimme manier om een ​​houten bank in de tuin te bouwen