Meubilair

Briljant meubeldesign van Smania voor thuis, op kantoor of in de tuin

elegante-tuinstoel-blauw

Briljant Meubelontwerp door Smania – meubelen van hoge kwaliteit voor het creatieve interieurconcept en comfortabel interieurontwerp. Dergelijke collecties zijn een zeldzaamheid, niet omdat er een gebrek is aan meubelfabrikanten en ontwerpers, maar omdat originaliteit in combinatie met avant-garde tegenwoordig moeilijk te bereiken is. Het brede scala aan ideeën en meubelontwerpen is enerzijds goed, maar anderzijds is het aantal hoogwaardige en echt mooie concepten aanzienlijk afgenomen. Deze elegante meubelklassiekers fascineren echter met echt elegant design.

Meubeldesign door Smania – producten en collecties

moderne-witte-fauteuil-houten kast-kast

Het Italiaanse bedrijf dat klanten een breed scala aan meubels, interieurconcepten en advies biedt voor het perfecte interieurontwerp. Uw producten laten zich omschrijven door een origineel concept, fijne stoffen en materialen en adembenemende kleurstellingen. Dat Meubelontwerp door Smania is zowel milieuvriendelijk, duurzaam als zeer duurzaam, wat geld en tijd bespaart voor renovatie. De smaakvolle collecties zijn thematisch onderverdeeld in drie groepen – voor op kantoor, voor thuis of voor op het terras.

Meubeldesign van Smania fascineert met een chique concept

Luxe woonkamer Smania blauwe fauteuil

Smania biedt mooie meubels voor alle fans van de klassieke stijl – en niet alleen dat – om de nobele meubels te evenaren, interessante sculpturen, lampen, spiegels worden aangeboden als eigenaardige decoraties. De meeste producten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk met elkaar te combineren zijn en dat u uw eigen interieur naar uw persoonlijke smaak kunt ontwerpen. Meubelontwerp door Smania biedt een moderne levensstijl die bij iedereen past. Het comfort dat kantoormeubelen bieden is vooral handig voor wie een lange werkdag achter de rug heeft. Het houten meubilair en de elegante vergaderzalen zijn compact en fijn ontworpen. De stoelen zijn ergonomisch zodat iedereen zich comfortabel kan voelen.

Tijdloze finesse en elegantie met meubels van Smania

grijze slaapkamer luxe tapijt

De ideeën voor de tuin zijn ook excentriek en fascinerend. Het Italiaanse bedrijf heeft zojuist zijn laatste collectie gelanceerd, die alle soorten terrasmeubilair voor actieve mensen aanbiedt. Sommige meubels zijn speciaal ontworpen voor grote woningen in koloniale of Victoriaanse stijl, terwijl andere zijn ontworpen voor restaurants, kunstcafés en supercoole hotels.

Smania combineert luxe en chic

klassiek-elegant-kantoormeubilair

Dat Meubelontwerp door Smania Verdient ons applaus voor zijn verfijnde, mooie en indrukwekkende interieurs. Ze zijn stabiel, modern maar dragen tegelijkertijd de geest van een vervlogen glorieuze tijd. De meubelfabrikant ontwikkelt zijn projecten in nauwe samenwerking met zijn klanten en hun voorkeuren. De Italiaanse ontwerpstudio kan elk huis en elke openbare ruimte transformeren, of het nu een kantoor, tuin of woonkamer is. De wereld van Smania is gewijd aan levensstijl en architectuur, zoals koloniaal, Victoriaans, gotisch of oud-Grieks, zelfs renaissance. In ieder geval zijn sommige elementen van de collectie typisch minimalistisch en hightech. Alle meubels waar je hartje begeert kan bij zijn Smania gevonden worden.

Abigaïl

Slaapkamerverlichting

Slaapkamerverlichting-interessant-idee-Smania

Patio ligstoel-blauwe bekleding

Terras ligstoel blauwe bekleding

Pure luxe – kantoormeubilair

Luxe witte fauteuil kantoormeubilair

Luxe slaapkamerontwerp

Luxe slaapkamer ontwerp

Beige kleurige bankstel

beige gekleurd bankstel