Meubilair

Bureau “Lotos” – geïnspireerd door de mythologie

Lotus bureau UNDA ivoor tinten

Lotus bureau is een ontwerp van UNDA Sleepless Design. Een architectenbureau in Portugal waarvan de ontwerpers zich laten inspireren door de schoonheid van de mythologische wereld. En dat is geen toeval. Sinds het begin der tijden zijn mensen verwonderd over de schoonheid die de kern vormt van hun grootste geluk en ambitie. Schoonheid is vergoddelijkt, en als je vandaag een UNDA-product koopt, kies je niet alleen een meubelstuk, je koopt ook een stukje kunst. Het geeft de kamer iets mystieks – dramatisch, emotioneel en mooi. Met dit elegante meubilair wordt het bedrijf een verhalenverteller in onze echte wereld. De ontwerpers zien hun missie in het creëren van deze mystieke, mooie levensvreugde door het creëren van kunst en legendes die hun stempel drukken op architectuur, mode en technologie.

Een mystiek mooi bureauontwerp

Lotus bureau UNDA kast

Lotus bureau is een project van UNDA, geïnspireerd door de mythologie. UNDA doet haar project, Lotus bureau, tot een weerspiegeling van de mythologie in modern design. Het elegante bureau, in een delicate ivoortint, weerspiegelt het belang van de lotusbloem en probeert zijn waarde te presenteren door middel van een origineel element van het meubilair. De lotus heeft vele betekenissen in mythen en legendes – van nieuw leven tot dood, van de onschuld van passie. Van de delicate knop tot de bloesem van de bloem, alles wordt geassocieerd met jeugd, schoonheid en plezier, met het seizoen van groei en overgang. Van de Bureau van UNDA wil de overgang vastleggen van een koude, koude winter naar een bloeiende, warme lente waar we zo van houden. Dit is waar de paradox van het bureau ligt. Van de sterke lijnen van het classicisme tot de deconstructie van de moderniteit in een hybride. Het doel is om alle grenzen van creativiteit te overwinnen door middel van innovatieve nieuwe manieren en om onze identiteit te vertegenwoordigen. Het ontwerp heeft iets in zich dat de vorm van ons hart modelleert.

Lotus bureau van UNDA

Lotus bureau UNDA lade

Het project daarvan Lotus bureau als een weerspiegeling van het concept van UNDA: dit project bevat alle emoties die een persoon ontvangt bij het lezen van een sprookje of het bewonderen van andere kunstwerken. En dit is het effect dat UNDA zoekt voor zijn ideeën van het mengen van zachte en delicate vormen en gedurfde structuren. Op deze manier wordt een sfeer gecreëerd waarin de eigenaren van meubels verbonden zijn met de droom die ze uiten.

Lotus-bureau-UNDA-gouden-ornamenten

zwarte versie

Lotus bureau UNDA zwarte uitvoering

B. Angelov