Meubilair

Creatures of the sea inspireren Ontwerpers tot het creëren van een creatieve relaxfauteuil

Frogfish meubeldesign fauteuil moderne innovatie

Van de Relax fauteuil “Light up” van Ontwerpers zal alle liefhebbers van extravagant gevormde designstukken bekoren! Het bijzondere meubel is geïnspireerd op de hengelaarsvis en combineert een comfortabele stoel en een enorme lamp.

Relax fauteuil heeft een grote lampenkap over de zitting

Loungestoel lampenkap zeeduivel modern

De hengelaarsvis heeft een zeer atypisch lichaam met een extreem grote afgeplatte kop en enorme krachtige tanden en leeft op diepten van 20 tot 1000 meter, waar natuurlijk geen licht is. De hengelaarsvis heeft altijd een lamp bij zich – hij draagt ​​een lichtorgaan op een lichaamsverlenging voor zijn mond. Bacteriën zijn verantwoordelijk voor de productie van de lichtbron. De functie van dit orgel is niet om zijn pad te verlichten, maar om prooien aan te trekken. De gloeiende is in positieve zin net zo aantrekkelijk Relax fauteuil “Oplichten”.

De extravagante relaxfauteuil is tegelijkertijd een lichtbron

Ontwerpers Netherlands Furniture Design-Relax Chair-Lampenkap

Voor de Nederlandse ontwerpers Ontwerpers uit Rotterdam ligt de focus op ergonomie. Door de extreem grote lampenkap lijkt de zitting relatief kleiner. Op het eerste gezicht ziet de stoel er laag en vreemd uit, maar je zit er comfortabel in. Met zijn afmetingen van 120 x 155 x 210 cm is de Relax fauteuil integreren in bijna elke kamer. Het gebruikte materiaal kan ook in de tuin worden gebruikt.

Exotisch meubelstuk met een bijzondere charme 

Armstoel-geïntegreerd licht - voor het lezen van hengelaarsvissen

Om tot nieuwe resultaten en kwaliteiten te komen, experimenteren de ontwerpers van Ontwerpers voortdurend met verschillende materialen. Van de Relax fauteuil werd volledig met de hand gebouwd. Op het stalen frame zijn vezelversterkte harsen aangebracht. De licht gebogen lamp, die zich organisch uit de rugleuning uitstrekt, schijnt als een eenzame hengelaarsvis uit de duisternis. Dit element is gemaakt van vezelversterkte kunsthars.

Comfortabele fauteuil met geïntegreerd licht

Exotische vissen inspireren meubeldesign-modern design

Exclusief designstuk voor kunstliefhebbers

Ergonomische stoel - met lichtgeïntegreerde lamp

Ongebruikelijk fauteuilontwerp

Meubels combineren design-innovatieve fauteuils

Loungestoel “Light up”

 Fauteuil Light up lamp Design-Innovatieve stoel

Design fauteuil – meubelcombinatie met drmet lage voeten en een diepe zit

Comfortabele relax fauteuil lamp statief laag

Frogfish illustratie door Andrew Garber

Frogfish afbeelding illustratie Andrew Garber Design