Meubilair

De aluminium design eettafel PicNYC – Groene weide midden in de eetkamer

Design eettafel PicNYC aluminium frame houten bank

Picknicken is erg leuk, maar niet altijd praktisch bij slecht weer of als je in de winter een groene ruimte wilt zien. Om van elke maaltijd een picknick in het groen te maken, moet u Haiko Cornelissen Architecten dit Aluminium design eettafel “PicNYC” ontworpen om de buitenervaring rechtstreeks in uw eetkamer te brengen. En mocht je per ongeluk je glas water morsen… geen zorgen! Het zou het gras helpen sneller te groeien!

De design eettafel PicNYC brengt de natuur in de woonkamer

Design eettafel PicNYC haiko cornelissen gras

De natuurlijke Design eettafel heeft een aluminium frame, stevige vierkante poten en een dienbladachtig tafelblad. Er worden stenen op de grond gelegd, waarop de zode ligt. Als je het gras water geeft, loopt het water naar beneden in de stenen. Zonlicht, watergift en normale klimatologische omstandigheden bepalen het uiterlijk van de eettafel. Helaas is er geen mini grasmaaier, dus gras maaien moet met de hand met een schaar gebeuren. De groene tafel kan ook worden beplant met kruiden, bloemen of tarwegras.

Design eettafel PicNYC van Haiko Cornelissen Architects

Design eettafel aluminium frame turf top

Dit Design eettafel van Haiko Cornelissen zet het publiek aan het denken over de snelgroeiende urban trend. De tafel brengt de picknickbeleving in de hectische stad en zelfs in je eigen huis. Het Amsterdamse architectenbureau omschrijft de tafel als “een surrealistische ervaring van de natuur in de stad die de eetervaring letterlijk transformeert. De natuur is een elegante setting en tafeldecoraties zijn ineens verleden tijd.

  uitzonderlijke eetervaringPicNYC eettafel esserlebnis groene weide dicht bij de natuur

Natuurlijk ontwerp  Eettafel design PicNYC haiko cornelissen naturel design

Groene glazen weide op tafel

Design eettafel PicNYC groene grasweide eetkamer

Groene aluminium eettafel

Eettafel design PicNYC aluminium houten bank diner weide

Stuk gazon op tafel

alu design eettafel PicNYC stuk gazon tafelblad

schetsen

Eettafel ontwerp PicNYC haiko cornelissen plattegrond schets