Meubilair

De exclusieve meubels van Maroso – sterke kleuren en trendy design

het exclusieve meubel maroso tuin rotan gekleurd

Het Italiaanse designbedrijf MOROSO werd voor het eerst opgericht in 1952. Het heeft een goede reputatie voor het ontwerpen van hun exclusieve meubels en accessoires gewonnen in samenwerking met talloze getalenteerde ontwerpers zoals Ron Arad, Carlo Colombo, Enrico Franzolini, Marc Newson, Toshiyuki Kita en Patricia Urquiola. Het merk MOROSO staat voor topkwaliteit en heeft vele onderscheidingen ontvangen als erkenning voor deze prestatie. Het bedrijf gebruikt alleen veilige, milieuvriendelijke productiemethoden en materialen die natuurlijk of gemakkelijk recyclebaar zijn.

De exclusieve meubels van Maroso – felle kleuren en interessante patronen

de exclusieve meubels maroso afrika motieven kleuren patronen

Het attente ontwerpproces werkt van begin tot eind. Met andere woorden, ze houden eerst rekening met de behoeften en het comfort van hun klanten en vervolgens met het gebruiksgemak, of het nu voor entertainment of rust en ontspanning is..

De exclusieve meubels van Maroso – Bouquet fauteuil

de exclusieve meubelmaroso bouquet fauteuil

De faam van het merk Moroso wordt ook toegeschreven aan de vele succesvolle ontwerpers die eraan bijdragen. Dit is niet verwonderlijk gezien het brede en gevarieerde productassortiment van het bedrijf. De exclusieve meubels van Moroso kan worden aangepast aan alle persoonlijkheden en voorkeuren.

De Bohemian-collectie van Patricia Urquiola

designmeubels maroso Bohemian Patricia Urquiola collectie

De sensationele ‘Bohemian’ collectie is een ontwerp van de toonaangevende ontwerpster Patricia Urquiola. Moroso ziet hen als de ontwerper die het meest waarschijnlijk hun visie zal uiten. Urquiola heeft de klassieke Capitonné meubelstof nieuw leven ingeblazen, waardoor het meubel een “revolutionaire moderne look” heeft gekregen. Haar werk kenmerkt zich door vloeiende vormen die over het massieve frame lijken te smelten. Dit zorgt voor een zachte, casual look door zijn relaxte onregelmatigheid.

De Diesel-collectie

moderne meubels maroso diesel collectie

Diesel staat natuurlijk bekend om zijn succesvolle high street fashion merk. Hier kunt u zien dat Moroso, met Diesel, een collectie sensationele moderne meubels heeft gecreëerd die dezelfde ontspannen en comfortabele eigenschappen vertonen als de populaire kledinglijn.

Diesel kruk en fauteuil

maroso gestoffeerde kruk fauteuil

De inspiratie voor deze collectie is een beeld van een specifieke, informele levensstijl. De doelgroep zijn mensen die houden van ongecompliceerde meubels en eenvoudige vormen. Ze hebben echter ook geprobeerd een eigentijdse stijl te integreren die geen concessies doet aan kwaliteitsmaterialen, strakke lijnen en ongebruikelijke details.

“Mijn mooie achterkantverzameling

mijn mooie achterkant gestoffeerde meubels india patrooncollectie

Dit is een excentrieke titel voor een hoogst originele collectie moderne meubels en accessoires. Deze meubelserie is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen de ontwerpers Nipa Doshi en Jonathan Levien en Moroso. De meubels combineren stijlen uit Europa en India.

Chaise lounge

chaise longue Moroso collectie witte kussens

De stoffen die bij de constructie zijn gebruikt en een reeks subtiele maar levendige combinaties van kleuren en texturen brengen de collectie tot leven. De extra grote kussens zijn aan het frame bevestigd om een ​​asymmetrische rugleuning te creëren. Voor een rijke uitstraling zijn de kussens bekleed met een prachtige collectie sensuele Indiase stoffen.

Deze drie collecties vertegenwoordigen slechts een klein deel van de omvangrijke Moroso-collectie. Ontdek de andere exclusieve meubels en accessoires die je zouden fascineren.

Fergana-ontwerp door Patricia Urquiola

patricia urquiola meubelcollectie fergana moroso

Indiase motieven

Patricia Urquiola Fergana bank donker roze grijze india motieven

fergana collectie moderne meubels maroso india motieven

Vlechtontwerp   moroso fauteuils rieten design  

Sofa Sushi-collectiede exclusieve meubels maroso sofa sushi collectie

Kleurrijke fauteuils met patchworkdesign      kleurrijk fauteuil moroso patchwork design