Meubilair

De JO meubelserie van Andreas Janson – creatief verwerkte houtresten

rekkensysteem jo49 boekenplank jo meubelserie hout blanks andreas janson

de JO meubelserie van Andreas Janson presenteert ons visueel aantrekkelijke ontwerpen die ook echt hulpbronnenefficiënt zijn. De Hamburgse timmerman Andreas Janson ontwikkelde deze collectie met als doel om resthout niet weg te gooien, maar juist creatief te gebruiken. Van het houtafval kunnen mooie tafels en planken worden gemaakt.

JO meubelserie van Andreas Janson – JO49 rekkensysteem

jo49 rekkensysteem houtsnippers modern design jo meubelserie andreas janson

JO 49 is een rekkensysteem dat er bijna sculpturaal uitziet. De gebruiker kan zijn schap aanpassen aan zijn behoeften en verschillende schaphoogtes bereiken.

 JO meubelserie van Andreas Janson gemaakt van restjes hout

jo meubelserie Andreas Janson JO49 rekkensysteem

jo49 rekkensysteem design meubelserie van Andreas Janson

JO21 wandplank

JO Möbel serie Andreas Janson wandplank houtafval hergebruik

JO meubelserie van Andreas Janson jo21 wandplank houtresten

Andreas Janson JO21 wandplank hergebruikt houtsnippers creatief

De wandplank JO 21 is een compacte opberger die ideaal is voor in de gang. 3 planken zijn verbonden met een console. Het asymmetrische ontwerp maakt de plank tot een fascinerend decoratief element aan de muur. In de onderste plank is een groef gefreesd waar de sleutels aan kunnen worden gehangen.

JO98 woonkamertafel met wielen

woonkamertafel jo 98 design andreas janson resource-saving jo98 woonkamertafelrol gebruik stukjes hout jo89 woonkamer tafel hergebruik houtresten timmerwerk

JO 98 is een eenvoudige woonkamertafel van massief eikenhout. Het ontwerp doet denken aan Scandinavische eenvoud. Verschillende hoogtes kunnen individueel worden ingesteld door de afzonderlijke panelen in lagen te leggen. De tafel is zeer mobiel doordat hij op wieltjes staat. De houten panelen zijn gecoat met witte melamine, terwijl de echt houten randen onbehandeld blijven. JO 98 kan ook worden gebruikt als bijzet-, bank- en mediatafel.

JO84 en JO91 keukentafel

jo meubels andreas janson kolomtafel kleine keuken compact

keukentafel jo91 andreas janson rond tafelblad keukentafel jo84 andreas janson plint vierkant small

jo84 keukentafel pijler tafel keuken klein andreas janson

JO 84 en JO 91 zijn twee keukentafels met een mooi compact design en slechts één steunpilaar. Het hout is een Noord-Duitse es met een aangename uitstraling. De tafel biedt ook ruimte voor kleine spullen op een plank onder het tafelblad. De bovenkant van JO 84 is vierkant, terwijl zijn broer rond is.