Meubilair

De lage houten salontafel maakt indruk met zijn asymmetrische ontwerp

lage houten salontafel design tijdschriften roderick vos

Er zijn geen regels voor het ontwerpen van een geweldige compositie. Ontwerpers komen altijd met adembenemende ontwerpen waarmee de woonruimtes op een bijzondere manier kunnen worden ingericht. En deze moderne Houten salontafel is daar een prijzenswaardig voorbeeld van. “Manhattan” is een ontwerp van de ontwerper Roderick Vos, die speciaal voor het Nederlandse bedrijf Linteloo was ontwikkeld. De lage massief houten salontafel focust op de schoonheid van de asymmetrische lijnen die praktische opbergruimte creëren.

Moderne salontafel van hout met een origineel design

lage salontafel houten design tijdschriftenplanken

De verschillende maten houten blokken en de lege ruimte ertussen is een essentieel onderdeel van de compositie en maakt deze design salontafel zo uniek. Verschillende niveaus en hoogtes met ongebruikelijke structuren zorgen ervoor dat de tafel in elke ruimte onmiddellijk wordt omgetoverd tot een hoogtepunt en een aanwinst voor elk modern interieur. Maar neem gewoon een kijkje in de galerij en ontdek het zelf!

Salontafel met asymmetrisch design – een blikvanger in de woonkamer

lage houten salontafel-manhattan roderick vos

En moderne interieurstijlen, waaronder de industriële stijl, passen het best bij deze salontafellook. Door de verschillende niveaus heb je de mogelijkheid om decoraties op een interessante manier weer te geven en een speciale plek te geven. Als je het echter liever zonder decoratie doet, is de onregelmatige look nog steeds een decoratief sieraad voor in de woonkamer.

houten panelen van verschillende afmetingen creëren textuur

design salontafel massief hout asymmetrische woonkamer

Een deel kan ook worden gebruikt om te decoreren met decoraties, terwijl de rest van de panelen kan worden gebruikt als opslagruimte. De donkere kleur van het hout geeft de salontafel extra elegantie, die je kunt gebruiken als aanvulling op de rest van de meubels in de kamer of als kleurcontrast.

Elegante vorm in donkere kleur

lage salontafel houten design tijdschriftenrek

Het meubel is perfect voor iedereen die van originele ontwerpen en eigentijdse vormen houdt en zich graag uitrust met ongebruikelijke modellen. U bent van harte welkom om de website van de fabrikant te bezoeken en daar te bladeren naar andere geweldige aanbiedingen om de hele woonkamerinrichting te coördineren.

Meubel met een chique uitstraling

Lage salontafel in massief houten design, asymmetrische lijnen