Meubilair

De moderne Italiaanse meubels van Arketipo

moderne italiaanse meubels arketipo flexibele frame planken

in specialist op het gebied van super stijlvolle moderne meubeldesigns, Arketipo werd in 1982 opgericht door een groep ambitieuze Italiaanse ondernemers. Het bedrijf, gevestigd in Toscane, is nu wereldberoemd om zijn moderne Italiaanse meubels, die luxe en de hoogste kwaliteit demonstreren. De rijke collectie van Aketipo is geschikt voor zowel sfeervolle woningen als openbare ruimtes, waaronder veel luxe hotels. De showroom en fabriek van Arketipo zijn gevestigd in de prachtige, historische stad Florence, Italië. Dit succesvolle bedrijf bewaart de tradities van het produceren van hoogwaardig handwerk dat al eeuwenlang is ontwikkeld.

De moderne Italiaanse meubels ontworpen door vooraanstaande ontwerpers

de moderne italiaanse meubels arketipo bank fluweel beige

Wat de producten van Arketipo definieert, is het succesvolle team van prominente en wereldberoemde ontwerpers, gecombineerd met de meest innovatieve technologieën, fijne materialen en aandacht voor detail. Deze dynamische combinatie helpt het bedrijf een frisse en levendige reputatie te behouden. De stijl is modern, met strakke lijnen, klassieke harmonieuze proporties en bovenal worden er geen compromissen gesloten met comfort.

Hoekbank en planken

moderne italiaanse meubels arketipo hoekbank planken terug

Arketipo identificeert zich sterk met zijn oorsprong en rijke geschiedenis die de schone kunsten en ambachten promoot. Toscane zelf heeft een bijzonder lange traditie in het produceren van het beste textiel. Deze goede reputatie is voor Arketipo een essentiële factor om het succes van het bedrijf voort te zetten.

lage salontafels

de moderne italiaanse meubels arketipo sofa bruine lage salontafel

De Arketipo-website toont de verbazingwekkende collecties comfortabele en stijlvolle meubels, waaronder banken, koninklijke fauteuils, handige eetkamersets en een lange reeks lage tafels, planken en chique accessoires.

Traditionele materialen en moderne technologie creëren het moderne Italiaanse meubilair

de moderne italiaanse meubelen arketipo sofa amadeius fauteuil donkerrood

Zoals in het oude gezegde, moet gezellige schoonheid niet oppervlakkig zijn. Dat is ook voor deze collectie van hoge kwaliteit moderne Italiaanse meubels Geldig. De klassieke, koninklijke stijl is gebaseerd op fijne constructietechnieken die de hoogste kwaliteit en duurzaamheid garanderen.

paarse bank

de moderne italiaanse arketipo bank donkerpaars

De meeste gestoffeerde meubels hebben een frame van hout, een traditioneel materiaal dat kracht en gemak in evenwicht houdt. De fantastische flexibiliteit in combinatie met moderne meubelstoffen resulteert in fantastische moderne vormen. De schoonheid van massief hout is ook benadrukt in andere eetkamersets.

lage salontafel

arketipo modulaire bank lage bijzettafel

Hi-tech ontwerpen zijn vereist wanneer meerdere open rekken worden ontworpen. Het metaal wordt vaak gebruikt voor eenvoudige frameconstructies. Banken en stoelen zijn bekleed met aantrekkelijk Toscaans geweven textiel, terwijl leer is gekozen voor een dierenhuid. Welke combinatie van luxe materialen er ook wordt gebruikt, het Arketipo-team creëert ware magie en transformeert elk meubel tot een artistiek voorbeeld van de moderne Italiaanse meubels.

lage kleine tafel

moderne Italiaanse meubels arketipo chocolade bank kleine tafel

Opbergsysteem en bank

moderne Italiaanse meubels arketipo rekkensysteem crème bank

ronde salontafel met metallic glans

moderne Italiaanse meubels arketipo salontafel witte fauteuil

witte hoogglans salontafel

moderne italiaanse meubels arketipo glanzende salontafel

Beige bank

moderne Italiaanse meubels arketipo grote bank beige

  hoekbank

moderne italiaanse meubels arketipo hoekbank fauteuil wit

  grote hoekbank

moderne italiaanse meubels arketipo hoekbank lichtblauw