Meubilair

De modulaire designbank Nuvolone van Mimo – zacht gestoffeerd en diep

modulaire design bank gestoffeerd grijs 3-zits

Nuvolone werd oorspronkelijk in 1970 gecreëerd door Rino Maturi voor Mimo ontworpen en dat modulaire design bank bleek een groot succes. De bank werd bijna mythisch met zijn gedenkwaardige en stijlvolle silhouet en liet een blijvende indruk achter van alles wat goed was in design in de jaren ’70. De bank was oorspronkelijk beperkt tot de stoffering van die tijd, maar dat is niet meer het geval. Mimo Design Group heeft Nuvolone uitgerust met een nieuwe, meer sexy en veel glamoureuzere bekleding van leer en eco-leer.

De modulaire designbank Nuvolone, ontworpen in 1970

modulaire design bank gestoffeerde fauteuil kruk mimo design

Dat modulaire design bank Nuvolone kan alleen als fauteuil worden gebruikt of worden gecombineerd om een ​​bank te creëren. De kruk kan dienen als salontafel, beensteun of bankverlenging. Het maakt niet uit hoe je je bank ontwerpt, één ding is zeker: iedereen zou willen wegzakken in de supercomfortabele bank. De diepe vulling in de lederen bekleding straalt een gevoel van nonchalante elegantie uit en de warme bruintinten hebben een natuurlijke aantrekkingskracht.

De modulaire designbank Nuvolone in een nieuw jasje

modulaire design bank mimo bruin lederen bekleding

Nuvolone kan gemakkelijk worden aangepast aan vrijwel elk thema en elke interieurstijl. De puur witte kleur is goed te combineren met woonaccessoires in pop art stijl en heeft een minimalistisch effect, terwijl de stoere zilvergrijze kleur relaxt en neutraal is. De bank is nog steeds verkrijgbaar in warme bruine en elegante zwarte tinten.

zinken in de zachte bekleding

modulaire design bank gestoffeerde kruk grijze kleur

wit en minimalistisch

modulaire designbank, zacht gestoffeerd in puur wit