Meubilair

De Piccadilly-collectie van Boca do Lobo – een mix van stijlen in meubeldesign

piccadilly collectie boca do lobo kast smaragdgroen hout

BOCA DA LOBO, de ingenieuze fabrikant van prachtige meubels, voegt een sensuele toets toe aan elk van zijn meubelen. Dit beroemde Portugese bedrijf heeft opnieuw iedereen versteld doen staan ​​met zijn nieuwe limited edition Piccadilly-collectie. De Piccadilly Collection, genoemd naar het Piccadilly Circus in Londen, omvat enkele van de mooiste kast- en dressoirontwerpen van het merk. De ontwerper Marco Costa en zijn team hebben dit prachtige meubel gecreëerd, dat een combinatie is van moderne, traditionele en futuristische stijl.

De Piccadilly-collectie – een unieke mix van stijlen

piccadilly collectie boca do lobo een mix van klassieke en moderne stijlen

Neem een ​​kijkje in de Piccadilly kast. Aan de buitenkant ziet het eruit als een bevroren moment tussen twee generaties, terwijl de binnenkant van de kast schoon en voortreffelijk is. De elegante en ruime kast heeft vier lades en twee planken en een klassiek koepelvormig element op de kastdeur. Het elegante interieur is versierd met fijn donker hout en een spiegelend oppervlak, dat een fascinerend visueel effect creëert wanneer de deuren worden geopend. De Piccadilly buffetkast is verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder zwart, smaragdgroen en bladgoud. Deze kast zal ongetwijfeld je woonkamer verfraaien en zich aanpassen aan elke stijl.

De Piccadilly-collectie van Boca do Lobo

piccadilly kast boca do lobo klassiek modern mix van stijlen

de Piccadilly-collectie bestaat uit prachtige meubelen die met passie en handgemaakt zijn door een designteam uit Portugal. Ze hebben de traditionele ontwerpen van de klassieke kasten en dressoirs gecombineerd met de fantastische toevoegingen in het digitale tijdperk om ze een korrelig uiterlijk en charismatische functionaliteit te geven. Elk van de innovatieve ontwerpen uit de collectie vertegenwoordigt een fijne en dynamische tweedeling tussen traditionele elegantie en moderne stijlen.

vier laden en twee planken

   piccadilly collection boca do lobo kastlades planken

gespiegeld oppervlak

piccadilly kast boca do lobo houten planken gespiegeld

Bladgoud, hout en smaragdgroen

piccadilly kast boca do lobo lades bladgoud hout smaragdgroen

versierde handgrepen

piccadilly kastlade handgrepen boca do lobo

klassieke elementen en moderne accentenpiccadilly dressoir klassiek modern rood zwart boca do lobo

rood en donkergrijspiccadilly dressoir boca do lobo rode plank mini lades

Piccadilly dressoir in beigepiccadilly dressoir beige klassiek modern boca do lobo piccadilly collection boca do lobo dressoir gepixeld