Meubilair

De stoel “Kara” – interessant ontwerp van Desiree

Desiree weet iets begeerlijks te creëren. De verbazingwekkende Kara stoel van Marc Sadler is een van de meest indrukwekkende meubelen van Desiree. Het elegante meubel is ontworpen om u niet alleen stijl, maar ook comfort te garanderen. Er zijn pluche en lederen kussens aan de voorkant van de stoel. De rugleuning van deze stoel is gemaakt om in elke ronding van het lichaam te passen. Naar de mening van veel klanten is het gevoel sensationeel. Een persoon kan in elke positie absoluut comfort voelen. Dit is iets zeer zeldzaams voor dit meubel.

Comfortabel en interessant ontwerp van de Kara-stoel

Kara-stoel - comfortabel, interessant ontwerp

De Kara-stoel heeft ook een zeer elegante gebogen houten bekleding die bijdraagt ​​aan de stijlvolle uitstraling van het meubel. Het houten frame en de bekleding zijn qua kleur bij elkaar passend. De klant moet beslissen welke kleur het beste bij zijn/haar gevoel voor stijl past.

Comfort en rust zijn verzekerd met de Kara stoel

Kara-stoel - modern interessant ontwerp

Deze stoel zorgt voor een zeer gastvrije sfeer. Het is het perfecte meubel voor je kantoor, woonkamer, het is zelfs geschikt voor je slaapkamer. Met deze stoel kun je ook een heel bijzondere, gezellige leeshoek inrichten. Als je in deze stoel zit en leest, zul je niet beseffen dat de tijd om is. Als je toevallig in slaap valt, word je net zo ontspannen wakker alsof je in je bed hebt geslapen, in tegenstelling tot andere stoelen die zo ongemakkelijk zijn en je wakker wordt met krampen.

Kara stoel - modern design van Desiree

De Kara-stoel kan u het comfort en de rust bieden die u verdient na een lange dag op het werk. Je kunt je voeten op de bijpassende kruk leggen en je helemaal ontspannen voelen. Deze stoel is ontworpen met een heel bijzonder gevoel. Het heeft een fantastische chique uitstraling en ziet er vanuit elke hoek geweldig uit. Van de Kara stoel is een belichaming van de waarden van Desiree: maximaal comfort, hoge kwaliteit van de materialen en zorgvuldige verwerking.

Verschillende kleuren voor elke smaak – de Kara stoel

Kara stoel - stijlvol design