Meubilair

De ultraplatte glasradiator van Sprinz met digitale printmotieven

elektrische glazen radiator supratherm sprinz digitaal printen

De elektrische Glazen radiator “Supratherm” van Sprinz is super elegant en volledig aanpasbaar. Deze vlakke radiator brengt een vleugje esthetiek en moderne warmte in uw badkamer. Deze moderne glasradiator is gemaakt van veiligheidsglas en maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van verwarmingstechniek.

Elegante glazen radiator met handdoekhouder

glazen radiator supratherm wandhanddoekhouder

Deze glaskachel geeft dezelfde hoeveelheid warmte en neemt met zijn eenvoudige, platte vorm aanzienlijk minder ruimte in beslag. De ultradunne glasplaat kan worden bedrukt met uw favoriete foto, patroon of bijna elke digitale afbeelding en ziet er verbazingwekkend realistisch uit. Zo kunt u een bijzonder persoonlijk tintje geven aan uw moderne badkamer. De vrijstaande variant van de Glazen radiator wordt geleverd in verschillende vormen en maten, afhankelijk van uw vereisten.

Vlakke glazen radiator in de badkamer

glazen radiator matglas wandmontage sprinz

Er is ook een versie voor wandmontage beschikbaar en is bijzonder geschikt voor de badkamerinrichting, omdat het model wordt gecombineerd met een handdoekhouder. Als de Supratherm glasverwarmer niet bedrukt is, is het heldere uiterlijk bijna onzichtbaar, maar je kunt zijn aanwezigheid onmiddellijk voelen. Krachtig, mooi en zeer functioneel.

Glasverwarming en badkamerdesign van Sprinz

glazen radiator sprinz muur oranje witte badkamer