Meubilair

Design salontafel & bijzettafel van metaal met veren look

design salontafel staal-zwart-veren optiek

Apiwat Chitapanya heeft een aantrekkelijk ontwerp voor de woonkamertafel doorgevoerd. Het maakt indruk met zijn delicate ontwerp, dat contrasteert met het robuuste materiaal waaruit de Designer salontafel bestaat, staat. Het is gemaakt van massief staal en elk element is handgemaakt. Het frame van de tafel voor de woonkamer bestaat uit individuele veerelementen waarop een aantrekkelijk houten tafelblad ligt. Het doet denken aan het verenkleed van een raaf of een zwarte engel.

Design salontafel in zwart

design salontafel meubel-idee-metaal-modern-gevederte-optica

De design salontafel is slechts één van de twee modellen uit de voorjaarscollectie. De ontwerper zorgt ook voor een even aantrekkelijke bijzettafel. Deze verschilt niet alleen van de woonkamertafel in de hoogte. Het tafelblad heeft dit keer een ronde vorm en is als contrast met het frame van hout, maar past zich qua kleur aan het frame aan. De sculptuurachtige tafel is het perfecte meubel voor elk interieur.

Design salontafel en bijzettafel – frame in verenoptiek

design salontafel bijzettafel-stijlvol-tafelblad-hout-zwart

De lente-look wekt de indruk dat de design salontafel ondanks het zware metaal ultralicht is. Het resultaat is een delicate look die elk interieur, of het nu modern of traditioneel is, veel romantischer doet lijken. Iedereen die moderne kunst waardeert en van unieke meubelstukken houdt, zal in deze collectie precies het juiste voor zichzelf zien. Hieronder hebben we meer foto’s van de unieke modellen voor je, evenals de meester zelf aan het werk.

Design salontafel – geslaagd vakmanschap

design-salontafel-meubels-modern-interieur-roestvrij staal-rabe

De tafels zien er bijzonder mooi uit wanneer ze met elkaar worden gecombineerd en samen een ruimte sieren. Ze maken echter ook individueel een prachtige indruk en worden meteen een blikvanger. Of het nu volledig in zwart is of met een contrasterend houtaccent, de artistieke modellen getuigen van nauwkeurig en hoogwaardig werk. Ze zijn een investering die voor altijd zal duren.

Design bijzettafel van metaal

designer-salontafel-vleugel-handgemaakte-huisdecoratie

Het salontafelframe in de maak

designer-salontafel-kunst-sculptuur-achtige-tafel-interieur-romantisch-design

Designmeubels voor elke woonstijl

design-salontafel-collectie-bijzettafel-woonkamertafel-inrichting-ongebruikelijk

De ontwerper bij het lassen

design-salontafel-lassen-staal-gemaakte-tafel-woonkamer

Ontworpen door Apiwat Chitapanya.