Meubilair

Designbureau met spectaculaire dynamische vormen van I M Lab

design bureau met dynamische vormen modern design

Dit ongebruikelijke Designer bureau is een fris voorbeeld van dynamische en bewegende vormen in meubeldesign. De tafel is ontworpen door Alessandro Isola en Supriya Mankad van de London I M Lab Studio. Het design van de bewegende tafel heeft een industriële touch en is bijzonder geschikt voor een modern interieur.

Designbureau van I M Lab – modern design met een functionele constructie

bureaudesign met dynamische vormen kantoorinrichting

Voor de productie en constructie van de Designer bureau Niet alleen ontwerper, maar ook technische vaardigheden moeten naar voren worden gebracht. Het idee van dit meubel is om functionaliteit en modern design tegelijkertijd te combineren en te belichamen. De ongebruikelijke designoplossing met de roterende lades is het handelsmerk van dit bureau. Het is eenvoudig gemaakt en best handig in gebruik, hoewel het uiterlijk van de tafel een ultramoderne uitstraling en ongebruikelijke vormen impliceert.

Het designbureau met draaibare lades past in een modern interieur

bureauontwerp met dynamische vormen geometrische vormen

Voor de succesvolle implementatie van het bureau was het belangrijk om de constructie te bouwen van flexibele en rekbare materialen. Van de Designer bureau is een uniek meubel met een modern design, maar zeer praktisch in gebruik. De eenvoudige lijnen en de neutrale kleur passen goed bij elk modern interieur. De industriële touch van dit bureau zou ook heel geschikt kunnen zijn voor een rustieke omgeving. Laat je studie er heel modern en interessant uitzien met dit creatieve ontwerp van I M Lab.

designbureau met dynamische vormen van bovenaf design bureau met dynamische vormen laden verplaatst designbureau met schrijfblok met dynamische vormen

bureauontwerp met dynamische vormen roterende beweging

bureauontwerp met dynamische vormen constructiedetails bureauontwerp met dynamisch vormencreatieproces  bureauontwerp met dynamische vormen fabricagefasen