Meubilair

Designer gestoffeerde bedden – 2016 collectie van Ditre Italia

Designer gestoffeerde bedden slaapkamer lederen beige kussens

Niets is zo ontspannend als aan het eind van de dag in een zacht, knus gestoffeerd bed liggen. Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum heeft het Italiaanse bedrijf Ditre Italia een nieuwe collectie van Designer gestoffeerde bedden genaamd The Newbeds 2016. De inspiratiebron hiervoor was het idee voor een warm slaapkamermeubel dat een gevoel van welzijn geeft.

Hoogwaardige designer gestoffeerde bedden voor maximaal comfort

Designer gestoffeerde bedden slaapkamer-bruin-beige-bedlinnen

De gestoffeerde bedden die tot de collectie behoren zijn vier Kanaha, Monolith, Grandangolo en Sanders. Kanaha kenmerkt zich door elegante vormen, opvallend design en een dunne constructie die licht en luchtig oogt. Het hoofdbord bestaat uit twee grote, zachte kussens die uitnodigen tot relaxen.

Designer gestoffeerde bedden – het comfortabele Kanaha bed springt in het oog

Designer gestoffeerde bedden bruin-beige-deken-grijs-tapijt

Het bed is ook verkrijgbaar met lederen bekleding en de hoes is afneembaar indien gemaakt van stof. Met de dunne metalen poten lijkt het bed alsof het in de lucht zweeft.

Het praktische design gestoffeerde bed – Sanders model

Designer gestoffeerde bedden bedbodem-slaapkamer-grijs-kruk

De ontwerpers Stefano Spessotto en Lorella Agnoletto planden het bed als een product uit de meubelserie Sanders. De bekleding bestaat uit hoogwaardige stoffen in twee kleuren en kan nog van echt leer gemaakt worden. Indien gemaakt van stof, kan de hoes gemakkelijk worden verwijderd en gewassen in de wasmachine.

Een rits verdeelt het bed visueel in twee

De nieuwe beddencollectie 2016 van Ditre Italia

De bekleding kan in vele kleurencombinaties worden gemaakt – de klant beslist zelf op basis van zijn voorkeuren. Zelfs de rits is er in twee kleuren – grijs en beige. De vulling is gemaakt van polyurethaan en echt dons. De constructie is echt stabiel en staat stevig op de vloer met vier plastic bedpoten.

Perfecte harmonie tussen functionaliteit en esthetisch design van het hoogste niveau

design gestoffeerde bedden-bedbodem-lichtgrijs-bijzettafeltje

Het matras ligt op een praktische, ruime, 19 cm hoge bedbox waarin je veel spullen kunt opbergen. Een chique kruk in dezelfde stijl, die eenvoudig om te toveren is tot bijzettafel, is ook als bed te bestellen.