Meubilair

Designer werktafel – geweldig idee voor iedereen die ruimte wil besparen

Designer werktafel comfortabel praktisch geïnspireerd door de 19e eeuw

Deze moderne Designer werktafel is doordacht om zo compact mogelijk te zijn en genoeg ruimte te bieden voor alles. Met dit meubel ziet je studeerkamer er gezelliger en interessanter uit. Tegelijkertijd zal het een groot voordeel voor u zijn.

Designer werktafel – compact en praktisch

Designer werkcomputer praktisch in veel vakken ingebouwd

PC-scherm is ingebouwd. De algehele uitstraling van het meubel is retro-futuristisch en het ontwerp is geïnspireerd op de bureaus die typerend zijn voor de 19e eeuw. Van de Designer werktafel is van Liefs Hulten ontworpen. Het model is verkrijgbaar in verschillende tinten – essen, walnoot en messing. Afhankelijk van de rest van je meubelen kun je dat bureau kiezen dat het beste bij de ruimte en sfeer past.

Designer werktafel biedt ruimte voor computers

Designer werktafel creëerde ruimte voor uw eigen behoeften

Deze moderne Designer werktafel heeft een computer, luidsprekersysteem, soldeerstation, 26 opbergvakken en een afsluitbaar bovendeel met leuke ornamenten. Designer bedacht het designmeubel voor zijn persoonlijke behoeften. Deze handige reproductie zou iedereen die ruimte wil besparen echt plezieren. Praktisch en handig. Precies wat je zoekt van een werktafel! Bekijk dit creatieve idee!

reproductiesucces optimaal gebruik maken van bureauruimte