Meubilair

Designmeubels in wit – sprookjesachtige meubelcollectie van Baxter

designmeubels wit baxter lamp fauteuil bont bank fauteuil vitrines

deze fascinerende Designmeubels waren in het huisje & Objet 2014 tentoonstelling gepresenteerd in Parijs en maakt deel uit van een collectie genaamd “Scenes d’ Interieur “. Ontworpen door Paola Navone voor Baxter, de achtergrond lijkt in eerste instantie op het kasteel van de ijskoningin, maar het interieur is zeer uitnodigend en ongelooflijk warm. De gecapitonneerde Chester bank Diana van maannubuckleer nodigt uit tot ontspannen. Er zijn ook de witte kussens van Mongolië-bont, die je nonchalant op de diepe zitting van de bank kunt gooien. Dit bont wordt gebruikt voor de bekleding van de Nepalese stoel.

Designmeubels in wit van Baxter

designmeubels sneeuwwitje collectie eetkamer baxter

Elke stoel heeft een andere structuur en ontwerp, terwijl ze allemaal Baxters-leer gebruiken en verkrijgbaar zijn in sneeuwwit, glanzend wit of mat wit. De Carrera marmeren eettafel is groot en opvallend. De oversized hanger is een slimme manier om het arrangement er intiemer uit te laten zien.

Designmeubels van zacht leer

designmeubels wit Baxter gestoffeerde fauteuil bontkussens wandspiegel

Het leer van Baxter is de ziel van deze collectie. Het is glad en glanzend en comfortabel voor de rugleuningen van de fauteuils, zacht op de extra grote kruk en interessant op de gecapitonneerde bank. De vele texturen die Paola Navone voor Baxter in deze meubelcollectie heeft afgebeeld, zijn nog magischer door het weglaten van alle kleur. Hier kunnen we de kenmerken van de lampen, de bijzettafels en zelfs de LED-installatie echt waarderen. De keuze voor witte bloemen in witte keramische vazen ​​en gespiegelde tafels creëert een poëtisch en fantasierijk sprookje waarin je bijna zou verwachten dat er een mythische en mooie ijsprinses verschijnt.

Mongolië bont kussen

paola navone designmeubels witte fauteuil klassiek baxter

gespiegelde salontafels

paola navone designmeubels wit baxter gespiegelde woonkamertafel

prachtige LED installaties

designmeubels woonkamer witte ijskoningin

Chester bank Diana

designmeubels wit woonkamer collectie bont fauteuils bank

Woonkamermeubels in het wit

designer moebel weiss baxter woonkamer bank fauteuil tafels

designmeubels witte woonkamer baxter collection sofa capitonniert

designmeubels wit baxter fauteuil bank stehlamoen