Meubilair

Donut-vormige designstoel Ru-Ju – meubelontwerpideeën van Yu-Fen-Lo

Meubels hout Taiwan Ruju stoel ontwerp

Sommige meubelen zijn echte eyecatchers. voor de design stoel Men kan ook moeilijk onverschillig blijven tegenover Ru-Ju. Men is niet enthousiast over zijn grootte en pracht, maar van zijn eenvoud en elegantie.

Design stoel gemaakt van bamboe

Meubeldesign houten kruk-donut-vormig modern

Die is ontworpen door de Yu-Fen Lo-studio uit Taiwan design stoel Het is echter een verrijking voor zowel een klassiek als een minimalistisch interieur. Een oude Taiwanese munt diende als inspiratie voor de vorm van de stoel. Het creatieve ontwerp wordt vaak vergeleken met een donut of een reddingsboei.

Design uit Taiwan – design stoel Ru-Ju

Houten kruk-Taiwan designmeubels

Een creatief ontwerp moet individualiteit en esthetiek uitstralen. Van de design stoel Ru-Ju maakt indruk met zijn compacte afmetingen en originele gebogen lijnen. Door het gebruik van bamboe zijn de ontwerpers in staat om de oude Taiwanese traditie van het buigen van bamboe nieuw leven in te blazen. Het duurzame materiaal biedt meerdere voordelen qua verwerking en onderhoud en draagt ​​bij aan de karakteristieke uitstraling van de stoel. Zo is de kruk niet alleen praktisch en elegant, maar vooral een echt kunstwerk dat zijn waarde behoudt.

De kruk ontworpen door de ontwerpstudio Yu-Fen Lo uit Taiwan

Houten kruk kleurnuances design ideeën interieur modern

De stoelpoten zijn iets donkerder dan de zitting en lijken op gekleurde linten. Hoewel het silhouet van het meubel vrij eenvoudig is, geeft Ru-Ju het appartement warmte en esthetiek. De licht gebogen vormen harmoniëren perfect in een woonkamer ontworpen in een minimalistische stijl.

Ru-Ju ziet er warm en comfortabel uit

Stoelontwerp Ru-Ju-Taiwan-bamboehouten kruk

De kunst van het buigen van bamboe

Ruju stoel designer stoelpoten loop ontwerpideeën

Een creatief ontwerp uit Taiwan

Zitmeubels Hout Reddingsboei Stoelen Kruk

Interessante krukpoten lijken op linten of strikken 

Ru ju stoel gebogen bamboe hout