Meubilair

Een design dressoir met surrealistische tekeningen

Perceptor Designer Dressoir Tieme Rietveld Codex Inferno

De Nederlandse ontwerper Tieme Rietveld heeft in samenwerking met Codex Inferno een unieke handgemaakte Design dressoir dat is een perfecte combinatie van meubeldesign en moderne kunst. Vanaf het moment dat je naar dit opmerkelijke ontwerp kijkt, zal het voor altijd herinnerd worden als een uniek meubelstuk met surrealistische vormen.

Percepter – het unieke design dressoir

Designer dressoir perceptor graffiti grijs

Percepter, de unieke Design dressoir, is werkelijkheid geworden dankzij de moderne 21e-eeuwse benadering van de Talents of Codex Inferno. Ze combineren abstracte stijlen zoals kubisme en surrealisme om hun eigen creaties te creëren.

Designer dressoir vervaagt de lijnen tussen echt en denkbeeldig

moderne dressoir handgemaakte tekeningen

Ontwerper Tieme Rietveld wilde iets majestueus creëren dat graphics en illusionaire details combineert. De samensmelting van zijn opvattingen met die van Codex Inferno heeft geleid tot de oprichting van Percepter. Het design dressoir presenteert een artistieke interpretatie van moderne meubels, met als doel de grens tussen de echte vorm en de getekende details te vervagen. Het unieke ervan ligt in het feit dat het met de hand is gemaakt en met de hand is getekend en wordt gevormd door de grens tussen echt en imaginair.

De kastdeuren zijn bijna onzichtbaar

Designer dressoir wazig randen van kastdeuren

De speelse lijnen op Percepter worden aangevuld met surrealistische afbeeldingen die de lijn creëren tussen wat echt is en wat geschilderd is om te vervagen. Kunst heeft ook een praktische functie gekregen door dit moderne dressoir te decoreren.

Het materiaal waaruit de unieke kast is gemaakt zijn gepolijste en gelakte MDF panelen. Deze opmerkelijke handgemaakte  Design dressoir wordt verkocht voor 7.999 euro.

 Surrealistische vormen en tekeningen geven het een artistieke uitstraling

Perceptor design dressoirkast Codex Inferno

ongebruikelijke contouren en tinten

Designer dressoir ongebruikelijke contour tinten

Design glazen salontafel – als een prisma dat het licht weerkaatst