Meubilair

Eettafel met banken You & Me – een meubelset voor binnen en buiten

Eettafel met banken multifunctionele-eettafel-werktafel-pingpongtafel-rs-barcelona

Compacte meubels met meer dan één gebruik zijn de laatste tijd erg populair geworden. Ze besparen ruimte en combineren meer dan één functie in één. de jij&Me collectie van RS Barcelona voor binnen en buiten bestaat uit één Eettafel met banken, die ook een tafeltennistafel is. Hieronder presenteren we de prachtige meubelen in de collectie.

Multifunctionele eettafel met banken van RS Barcelona

Eettafel met banken licht-eetkamer-skateboard-schooltas

RS Barcelona heeft deze eettafel in verschillende maten gemaakt zodat hij in grote en kleine ruimtes past. De tafel is verkrijgbaar in zwart en wit en is geschikt voor binnen en buiten.

Jij&Me – een elegante eettafel met banken

Eettafel met banken, bankblad, ontbijt, wit interieur

De eettafel is te combineren met de banken uit dezelfde collectie. Ze zijn te vinden in vier verschillende maten om precies op de tafel te passen. Ze zijn ook uitgerust met zachte bankkussens die spreken voor comfort en gezelligheid.

De eettafel kan omgetoverd worden tot pingpongtafel

eettafel-multifunctioneel-net-tafeltennistafel-indoor-you & me

Jij&Me is meer dan een eettafel – het is ook een tafeltennistafel met een glad oppervlak, een mooi design en een structuur die zorgt voor volledige speelbaarheid. Alle sportiviteit kan worden verborgen in de rode zijlade – het net, de tafeltennisbatjes en ballen.

De multifunctionele tafel is perfect voor een speelplek in de tuin

multifunctionele-eettafel-pingpongtafel-pingpongballen-buiten

Verder is deze collectie van RS Barcelona ook geschikt voor buitengebruik. Als je een vrije ruimte in de tuin hebt, kun je de tafeltennistafel naar buiten verplaatsen en buiten sporten.

Eettafel met banken en bankkussens voor een gezellige eetkamer

eettafel-banken-overdekte-steun-eetkamer-hanglampen

De algemene kleuren maken de meubelcollectie geschikt voor veel verschillende interieurs. Alleen voor gebruik in gesloten ruimtes is een walnootafwerking ook mogelijk.

Na het ontbijt tafeltennissen op tafel

eettafel-multifunctioneel-tafeltennisracket-tafeltennistafel-binnen

De verplaatsbare banken zijn perfect voor deze tafel. Na het ontbijt in het weekend kun je ze opzij zetten en een klein pingpongtoernooi houden met het gezin.

Elegante bank in verschillende modellen

banken-multifunctioneel-jij & me-rs-barcelona-bank editie-boeken

Het ontwerp van de banken is opgeschoond en aan beide uiteinden afgerond. Het bankkussen kan de hele bank bedekken of een klein gebied vrijlaten voor boeken en tijdschriften.

De eettafel met banken is perfect voor etentjes

eettafel-banken-set-tafel-gerechten-eetkamer-keuken

Als u een etentje wilt houden, hoeft u zich geen zorgen te maken, want de eettafel met banken You&Ik ben ideaal voor gasten. De banken zijn breed en bieden plaats aan meerdere personen. En waarom niet een beetje tafeltennissen na het eten?

Eettafel met banken voor in de tuin

eettafel-banken-tuin-barbecue-bank-pergola-hanglampen

Ook RS Barcelona heeft aan de zomerdagen gedacht. De eettafel met banken kan buiten gebruikt worden. Op de comfortabele banken kunt u genieten van het mooie weer en buiten een goede barbecue, verjaardag of andere vakantie vieren.

Multifunctionele eettafel bij de barbecue heeft goed onderhoud nodig

eettafel-banken-multifunctioneel-walnoot-grill-plaats-buiten

De tafeltennistafel met zwarte lak mag alleen in overdekte buitenruimtes worden geplaatst. Daarnaast is een beschermhoes een essentieel onderdeel van een goede verzorging, anders kan er verkleuring door de zon optreden.

Design eettafel met banken in bruine tinten

eettafel-banken-walnoot-tuin-pergola-prieel-grind vloer

De donkere tinten van de You&Bij voorkeur mij ophalen. De banken in bruine tinten zijn bedekt met een grijze bankpad, die minder vuil is dan de witte en daarom beter is voor de tuin.

* Jij&Ik en andere collecties van RS Barcelona zijn te vinden op je website.