Meubilair

Ergonomisch ontwerp – Eidos stoel van Nuvist

Ergonomisch ontwerp - Eidos stoel van Nuvist

Van de ergonomische stoel van nuvist heeft een badkuip geïnspireerd door de vormen van zijn beroemde charme. Als je dit fantastische bad eerder hebt gezien, kun je de overeenkomsten zien in de ergonomische functionaliteit en designn met de Eido’s stoel bepalen. Het zijn niet alleen opvallende, moderne meubels, het is, in literaire termen, een belichaming van comfort, plezier en ontspanning. Als je me niet gelooft, ga dan gewoon zitten.

Eido’s stoel – Ergonomische functionaliteit en design

Ergonomisch design - Eidos stoel van Nuvist - oranje

De stoel is erg licht en heeft een praktisch klein formaat in vergelijking met andere stoelen, hij is perfect om te verplaatsen. De stoel is gemaakt van moderne materialen en is extreem stabiel. Net als de barkrukken, die dezelfde ergonomische vorm hebben. De Eidos-stoel of kruk is geschikt voor uw slaapkamer, eetkamer, woonkamer, zelfs uw hal. Het is erg praktisch voor je kantoor, koffie of bar.

Eido’s stoel verkrijgbaar in verschillende kleuren

Ergonomisch ontwerp - Eidos stoelen van Nuvist

Deze Nuvist-stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren – groen, blauw, paars, rood, bruin en vele andere. De stoel ziet er gewoon geweldig uit in elke kleur. Zelfs als het vrij modernistisch is, kan het worden ingericht met verschillende interieurstijlen. Er zijn niet veel stoelen die comfort bieden. De meeste zijn eigenlijk alleen maar stoelen om voor een korte tijd op te zitten. Na een tijdje wordt zitten erg ongemakkelijk. U zult af en toe van houding moeten veranderen of zelfs even moeten opstaan ​​om uw lichaam te ontspannen. Bij de Eidos stoel is dit niet het geval. De doorlopende, driedimensionale vorm van de fauteuil lijkt misschien vreemd en futuristisch, maar is eigenlijk ontworpen om perfect bij het lichaam te passen. Je kunt meer dan een uur in deze stoel blijven zitten zonder iets anders te voelen dan comfortabel zitten. Eenvoudig, mooi, stijlvol en modern, de Eidos Nuvist stoel is ontworpen om comfort en plezier in je leven te brengen.

Eidos stoel – modernistisch meubeldesign

Eidos stoel van Nuvist in groen en bruin